Mobile menu
Naročila oddana do 12 ure med delavniki bodo odposlana še isti dan!
NAGRADNA IGRA SXP1
NAGRADNA IGRA
SelectBOX
Si, kar doživiš!
Smart partner

Villa Stapo

Sproščujoče doživetje korak stran od morja

Villa Stapo se nahaja v majhnem in mirnem mestecu Sveti Ivan blizu Umaga. V neposredni bližini šumi morje in na plažo se lahko odpravite peš. Zunaj se nahaja lep in urejen vrt, ki ima obliko osrednjega mestnega trga. Vile so bile zgrajene v 19. stoletju in so narejene iz tradicionalnega istrskega kamna. Pohištvo v notranjosti vile je leseno, zaradi česar boste dobili občutek topline. Privoščite si dolge sprehode ob obali ali kolesarjenje po urejenih kolesarskih stezah.
apartmaji
klima
kolesarska pot
lepa narava
parkirišče
piknik
plaža
pohodi
terasa
wi-fi
Sv. Ivan 28, 52470 Križine Umag, Hrvaška
00385 98 436 914
Več o ponudbi

Le 2 kilometra stran od turističnega obmorskega mesta Umag se nahaja Villa Stapo, ravno dovolj oddaljena za umik v zasebnost, ko to potrebujete, in zabavo na dosegu roke ob pestrih večerih. Na voljo so vam trije apartmaji, ki so jih preuredili iz nekdanje hiše za seno za živino. Villa je narejena izključno iz ročno obdelanega kamna in tako daje tipični istrski izgled. Gostom je na voljo brezplačno parkirišče, izposoja palic za nordijsko hojo in koles, saj okolica nudi možnosti za aktivnost preživljanje časa. Tako lahko raziskujete okoliške travnike ali pa izkoristite lego ob morju in prekolesarite ali prehodite del obale.

Tudi v notranjosti apartmaja boste čutili istrski pridih, saj so dodani elementi istrskega kamna. Vsak apartma ima poleg vse potrebne opreme tudi teraso ali balkon.

V naši ponudbi prejmete poljubno število nočitev v ekskluzivnem apartmaju, uporabo parkirišča, wi-fija in izposojo koles.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Čarobni oddih« prejmete nočitev v ekskluzivnem apartmaju, parkirišče, wi-fi in izposojo koles. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu »Sanjski trenutki« prejmete dve nočitvi v ekskluzivnem apartmaju, parkirišče, wi-fi in izposojo koles. Ponudba velja za 2 osebi.

Dodatna navodila:

  • Potrebna je rezervacija 3 dni prej.
  • Ponudba ne velja med 15. 6. in 15. 9.
Ponudba prisotna na produktih:
Nočitev v ekskluzivnem apartmaju
Parkirišče + wi-fi + izposoja koles
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 3 dni prej
Ponudba ne velja od 15. 6. do 15. 9.

144,99

Dve nočitvi v ekskluzivnem apartmaju
Parkirišče + wi-fi + izposoja koles
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 3 dni prej
Ponudba ne velja od 15. 6. do 15. 9.

239,99

PRIJAVA
Odpri sporočilo