Vsa naročena darila do 11:30h bodo odposlana še isti delovni dan!
PETROL AKCIJA
1 = 2 akcija
Podari nepozabno doživetje!

Agroturizem Radešić

Tradicionalna istrska kuhinja

Agroturizem Radešić je prostor, kjer lahko uživate v pravi oazi miru in umirjenosti v srcu vinskih, olivnih in kolesarskih poti. V njihovi restavraciji vam nudijo tradicionalno istrsko kuhinjo, kjer lahko poskusite domače rezance, pršut, panceto in druge lokalne jedi. Privoščite si aktiven oddih z družino ali s prijatelji ter se odpravite nekam, kjer lahko napolnite baterije in se obenem še razvajate v čudoviti naravi ob nepozabnih okusih.
Punta 80, Krasica, 52460 Buje, Hrvaška
00385 98 420 984
Več o ponudbi

Agroturizem Radešić s svojo restavracijo boste našli v hrvaški Istri, 15 kilometrov od slikovitega srednjeveškega mesteca Grožnjan. Ponujajo tipično istrsko hrano in domače vino. Njihova specialiteta so domači ravioli in pršut. Pri njih bodo poleg vas dobrodošli tudi hišni ljubljenčki, saj so pravi ljubitelji živali. Na njihovi kmetiji boste namreč lahko opazili različne domače živali, ki si jih lahko po okusnem obroku ogledate. Turistična kmetija poleg kulinaričnih užitkov v restavraciji nudi prenočišča, na voljo pa je tudi zunanji bazen.

Poleg naše ponudbe lahko čas v hrvaški Istri izkoristite še za kolesarjenje po čudoviti okolici, lahko pa nadaljujete kulinarično obarvan oddih in se odpravite po poteh istrskega vina ali oliv. Blizu je tudi obala, tako da se lahko prepustite še brezskrbnemu sprehajanju ob vonju svežega morskega zraka.

V naši ponudbi lahko prejmete večerjo s 3- ali 5-hodnim menijem in steklenico vina.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Miza po domače« prejmete večerjo s 3-hodnim menijem in steklenico vina ob glavni jedi. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu »Kmečka pojedina« prejmete večerjo s 5-hodnim menijem in steklenico domačega vina ob glavni jedi. Ponudba velja za 2 osebi.

 

Dodatna navodila:

  • V restavraciji predhodno opozorite na morebitne alergije.
  • Pred obiskom preverite jedilnik v primeru veganstva ali vegetarijanstva.
  • Ponudbo je potrebno rezervirati 3 dni prej.
  • Rezervacijo lahko opravite preko telefona.
domači ljubljenčki
lepa narava
parkirišče
pohodi
prenočišča
restavracija
romantični dogodek
vinska karta
vinska klet
wi-fi
Večerja (3-hodni meni)
Steklenica vina ob glavni jedi
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 3 dni prej po telefonu

39,80

Večerja (5-hodni meni)
Steklenica domačega vina ob glavni jedi
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 3 dni prej po telefonu

79,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo