Mobile menu
Naročila oddana do 12 ure med delavniki bodo odposlana še isti dan!
NAGRADNA IGRA
SelectBOX
Si, kar doživiš!
Guests winner

Metropolis SPA

Popolno razvajanje za vaše telo in obraz

Metropolis SPA vam nudi vse za nego obraza, nohtov, nog in telesa. Privoščite si lahko shujševalne anticelulitne programe, solne terapije in sončenje v solariju. Obenem se lahko razvajate tudi v zasebnem spa-ju, ki ponuja kopel z mehurčki in popolno intimnost. V salonu izvajajo depilacije različnih delov telesa, pedikure in manikure. Nudijo različne vrste masaž, pri katerih uporabljajo aromatična olja, vroče kamne in zelišča ter tako razbremenijo telo in duha.
frizerske storitve
jakuzzi
klima
masaža
savna
separe-vip
solarij
wi-fi
Steletova cesta 25, 1241 Kamnik
01 831 11 44
Več o ponudbi

Metropolis spa v Kamniku vam ponuja širok izbor tretmajev, ki temeljijo na željah strank, da se odmaknejo od napornega vsakdana in si privoščijo nekaj trenutkov samo zase. Po skoraj 18. letih izkušnjah vam bodo svetovali in pripravili popoln program ter vam pomagali do želenega rezultata v najkrajšem možnem času. Terapije, ki jih nudijo, so dokazano učinkovite in prinašajo dolgoročne rezultate.

V Metropolis SPA lahko izbirate med različnimi vrstami nege obraza, dekolteja in telesa. Tukaj se zavedajo, da ni vsaka koža enaka in da je potrebno nego prilagoditi tipu in starosti kože ter potrebam posameznika. Ob izvajanju nege strankam svetujejo o pravilni domači uporabi kozmetike, primerne za tip kože, ki jo ima stranka. Privoščite si popolno protistresno sprostitev v prostorih Metropolis spaja, kamor naj vas pospremijo zvoki pomirjujoče glasbe ter prijetne arome, ki ne sprostijo samo telesa temveč tudi duha.

Ob aktivnem življenjskem tempu in vsakodnevnih naporih, ko si resnično težko vzamemo čas zase, telo potrebuje razvajanje. V naši ponudbi lahko izbirate med obiskom solne terapije, zlate masaže celega telesa in razvajanjem za dve osebi, kar vključuje tudi kopel, penino in prigrizke.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Nega v spa centru« prejmete obisk solne terapije. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu »Harmonija lepotnih tretmajev« prejmete Jagodno razvajanje. Vključuje 120 min kopel in savnanje, jagode s čokoladnim fondijem, pecivo, kozarec penine, čaj in voda. Prejmete tudi lepo darilo, jagodni mousse za telo, piling ali olje. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu »Najlepši trenutki v dvoje« prejmete Jagodno razvajanje. Vključuje 120 min kopel in savnanje, jagode s čokoladnim fondijem, pecivo, kozarec penine, čaj in voda. Prejmete tudi lepo darilo, jagodni mousse za telo, piling ali olje. Ponudba velja za 2 osebi.

 

Dodatna navodila:

  • Izogibajte se močni hrani 2 uri pred masažo.
  • Pred masažo se z maserjem pogovorite o morebitnih zdravstvenih težavah, poškodbah, alergijah in bolečinah.
  • Rezervacijo lahko opravite preko telefona ali emaila.
  • Pri vseh paketih je potrebna rezervacija vsaj 1-3 dni prej.
Ponudba prisotna na produktih:
Obisk solne terapije
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 1-3 dni prej

29,99

Jagodno razvajanje (120min kopel in savnanje, jagode s čokoldanim fondijem, pecivo, kozarec penine, čaj in voda)
Darilo: jagodni mousse za telo, piling ali olje
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 1-3 dni prej

144,99

PRIJAVA
Odpri sporočilo