Vsa naročena darila do 11:30h bodo odposlana še isti delovni dan!
PETROL AKCIJA
1 = 2 akcija
Podari nepozabno doživetje!

Konoba Boškinac

Čaroben svet tradicionalne otoške kuhinje

Konoba Boškinac je znana po interpretaciji tradicionalne otoške kuhinje na kreativen in moderen način. Spoštujejo kulinarično tradicijo z bogato ponudbo rib, jagnjetine, sira, pršuta in drugih svežih sezonskih sestavin ter olivnim oljem in medom, ki ga pripravijo na poseben avtohtoni način. Odličen kuharski tim, harmonija okusov in vonjav skupaj ustvarjajo nepozabno doživetje na krožniku, ki vam bo ostalo v spominu še dolgo.
Škopaljska 36, 53291 Novalja, Hrvaška
00385 91 6106 365
Več o ponudbi
Konobo Boškinac boste našli med Novaljo in Staro Novaljo na otoku Pag. Kreativna kuhinja je razlog zaradi katerega gosti obiskujejo Pag tudi pozimi, Boškinac pa jim ostane v spominu kot mesto neponovoljivih doživetij in spominov. Poleg naše ponudbe lahko pri njih poskusite tudi najboljša vina hiše Boškinac in veliko število najbolj zanimivih svetovnih in hrvaških vin. Konoba je odprta za hotelske goste in za vse, ki si želijo preizkusiti bogastvo in originalnost mediteranske otoške kuhinje, ki sledi svetovnim kulinaričnim trendom.
Poleg gurmanskega doživetja boste lahko obiskali tudi čudovit hotel, kjer vas bo prijazno osebje ob prihodu pričakalo s pijačo dobrodošlice, zjutraj pa z dišečim zajtrkom. Popolnoma pa se boste lahko sprostili v zunanjem bazenu ter na udobnih ležalnikih. Dodatno lahko raziščete prečudovito otoško okolico peš ali s kolesom.

V naši ponudbi lahko prejmete večerjo v restavraciji (3-hodni meni po izboru chefa Matije Bregeša), ki velja za 2 osebi.

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Ekstravagantna večerja« prejmete večerjo v restavraciji (3-hodni meni po izboru chefa Matije Bregeša). Ponudba velja za 2 osebi.

 

Dodatna navodila:

  • V restavraciji predhodno opozorite na morebitne alergije.
  • Pred obiskom preverite jedilnik v primeru veganstva ali vegetarijanstva.
  • Pri vseh paketih je potrebna rezervacija 3 dni prej.
  • Svoj termin lahko rezervirate preko telefona.
klima
parkirišče
plaža
restavracija
restavracija v hotelu
vinska karta
žar
zunanji bazen
3 hodna večerja po izboru chefa Matije Bregeša)
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 4 dni prej po telefonu

79,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo