Spletna trgovina deluje normalno, vsa darila naročena do 12. ure bodo odposlana še isti delovni dan!
1 = 2 akcija
Podari nepozabno doživetje!
Premium partner

Croatia rafting

Vodna pustolovščina z raftom

Odpravite se na nepozabno pustolovščino in uživajte v avanturističnem popotovanju. Če menite, da ste avanturist, potem je raftanje šport, ki ga morate preizkusiti. Dih jemajoče naravne lepote vas ne bodo pustile ravnodušne. Za spust po reki potrebujete le dobro voljo in plavalne sposobnosti. Pomembno je tudi, da poslušate in upoštevate navodila vodnika, ki bo poskrbel, da boste čim bolj uživali, ob tem pa tudi varno prišli na cilj.
Renka Šperca 13, 21310 Omiš, Hrvaška
00385 997 352 693
Več o ponudbi

Croatia Rafting je agencija, ki se nahaja v Omišu in že več kot desetletje organizira avanturistična doživetja na Hrvaškem. Prekrasne naravne lepote vas ne bodo pustile ravnodušne. Za vse avanturiste je rafting nekaj, kar morate poskusiti, saj ponuja pravo vodno pustolovščino. Ker predhodno znanje ni potrebno, lahko edinstveni izziv sprejme skoraj vsakdo. Poskrbljeno bo za vso potrebno opremo, strokovno usposobljenega vodnika, za varno plovbo in prevoz do reke ter nazaj na izhodišče.

V našem paketu lahko prejmete rafting na reki Cetini. Obenem vam nudijo tudi fotografiranje za spomin na to avanturo, ki si jo boste želeli ponoviti.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Zabava v naravi« prejmete rafting na reki Cetini, prevoz od Omiša do starta in nazaj ter fotografije za spomin. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Adrenalinska doživetja« prejmete rafting na reki Cetini, prevoz od Omiša do starta in nazaj ter fotografije za spomin. Ponudba velja za 3 osebe.

 

Dodatna navodila:

  • Potrebna je rezervacija 3 dni prej.
  • Rezervacijo lahko opravite preko telefona.
  • Potrebna je primerna obutev in oprema.
lepa narava
otroci
parkirišče
plavanje
rafting
skupine
Rafting na reki Cetini
Prevoz od Omiša do starta in nazaj
Fotografije za spomin
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 3 dni prej po telefonu

39,80

Rafting na reki Cetini
Prevoz od Omiša do starta in nazaj
Fotografije za spomin
Velja za 3 osebe
Potrebna rezervacija 3 dni prej po telefonu

86,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo