Za naročila do 12. ure, dostava: naslednji delovni dan. V času povečane obremenitve dostavne službe do 3 delovne dni.
Podari nepozabno doživetje!

Ziadanica Malek - Puklavec Family Wines

Degustacija vin sredi očarljivih vinorodnih teras

Doživite pokušino vrhunskih vin v zidanici Malek, ki se nahaja sredi vinorodnih teras. Zidanica, ki je zgrajena okrog kapelice in stara vinska klet sta ohranjeni baročni mojstrovini iz prve polovice 18. stoletja. Več kot 300 let stara zgradba, ki je nekoč služila kot kmetija za predelavo grozdja in vina, danes na stežaj odpira svoja vrata. Uživajte v vodenem ogledu in degustaciji odličnih svežih, sadnih in poživljajočih vin.
Svetinje 22, 2259 Ivanjkovci
02 741 77 76
Več o ponudbi

Vina, ki jih lahko okusite v čudovitem okolju Zidanice Malek, prihajajo iz kleti slovenskega vinogradnika Puklavec Family Wines. So sveža, sadna in poživljajoča. Grozdje pridelujejo na naravi prijazen način in ga še vedno obirajo ročno. S pomočjo najsodobnejše tehnologije, s katero je opremljena klet, ustvarjajo vina, v katerih ohranjajo najboljše iz narave. Vina so z ljubeznijo ustvarjena za vse vas, ki se radi sprostite in uživate ob kozarcu dobrega vina v družbi prijateljev ali družine.

V okviru naše ponudbe lahko doživite očarljivo Zidanico Malek, ki se nahaja sredi vinorodnih teras vinske kleti P&F Jeruzalem, kjer se lahko prepustite degustaciji vin Jeruzalem Ormož in vodenemu ogledu  ter pozabite na stresni vsakdan.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Raziskovanje okusov« prejmete degustacijo 6 vzorcev vina (2x belo, 2x rdeče, 2x penino), prigrizek (kruh in sir) in degustacijo arhivskega vina. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu »Mal za pod zob« prejmete degustacijo 6 vzorcev vina (2x belo, 2x rdeče, 2x penino), prigrizek (kruh in sir) in degustacijo arhivskega vina. Ponudba velja za 2 osebi.

 

Dodatna navodila:

  • Za degustacijo je potrebna polnoletnost.
  • Potrebna je rezervacija vsaj 2 dni prej.

 

kolesarska pot
lepa narava
panorama
terasa
vinska karta
vinska klet
Degustacija 6 kozarcev ( 2x belo, 2x rdeče, 2x penina) + prigrizek (kruh in sir) + degustacija arhivskega vina
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 2 dni prej

24,80

Degustacija 6 kozarcev ( 2x belo, 2x rdeče, 2x penina) + prigrizek (kruh in sir) + degustacija arhivskega vina
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 2 dni prej

Redna cena: 24,80
Akcijska cena: 22,32

PRIJAVA
Odpri sporočilo