Vsa naročena darila do 11:30h bodo odposlana še isti delovni dan!
PETROL AKCIJA
1 = 2 akcija
Podari nepozabno doživetje!
Premium partner

Hotel San Antonio

Luksuzni hotel tik ob plaži

Odlična lokacija hotela San Antonio, ki se nahaja na plaži, bo ustvarila posebno doživetje. Šum valov, romantični sončni zahodi, slastna hrana s poudarkom na naravnih sestavinah in moderna okolica pa še bolj pripomorejo k nepozabnemu dopustu. Sobe so prostorne, s pogledom na morje in klimatizirane. Glavni kuhar v hotelski restavraciji bo poskrbel za dalmatinske specialitete z raznoliko ponudbo vin iz Dalmacije, Slavonije in Istre. Dobra hrana bo dodala piko na i vašemu oddihu.
Grljevačka 30, 21312 Podstrana, Hrvaška
00385 21 336 111
Več o ponudbi

Hotel San Antonio je moderni obalni hotel, ki se nahaja v Podstrani, 8 kilometrov oddaljenem mestecu od Splita. Zaradi svoje odlične lege je idealen za umirjen oddih ob morju, zvečer pa boste v nekaj minutah prišli v stik z nočnim mestnim vrvežem. Vsem gostom hotela je poleg sodobne hotelske opreme na voljo še savna, na vrhu glavnega stavbnega dela pa boste našli tudi fitnes in bazen. Kdo si ne želi večernega sproščanja v prijetno ogretem bazenu s pogledom na morje? Ker je osebju hotela pomembno vaše udobje, vas bodo na plaži čakali ležalniki, poleg tega vam tudi ne bo treba iskati parkirišča, saj boste lahko svoj avto parkirirali brezplačno na hotelskem parkirišču.

Poleg naše bogate ponudbe se lahko odločitev še za razvajanje v spa centru, izlet do bližnjih otokov in sprehod po priljubljenem in vedno živahnem mestu Split.

V naši ponudbi lahko prejmete eno ali dve nočitvi z zajtrkom , vstop v hotelsko savno, fitnes in bazen, koristite lahko tudi hotelske ležalnike na plaži in parkirišče.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Romantični pobeg« prejmete nočitev z zajtrkom v standardni sobi depandanse hotela, vstop v savno, fitnes in bazen ter koriščenje ležalnikov na plaži in parkirišča. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu »Čarobni oddih« prejmete dve nočitvi z zajtrkom v standardni sobi depandanse hotela, vstop v savno, fitnes in bazen ter koriščenje ležalnikov na plaži in parkirišča. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu »Sanjski trenutki« prejmete dve nočitvi z zajtrkom v Deluxe sobi s pogledom na morje in večerjo. Na voljo vam je tudi prost vstop v savno, fitnes in bazen ter koriščenje ležalnikov na plaži ter parkirišča. Ponudba velja za 2 osebi.

 

Dodatna navodila:

  • Ne pozabite na kopalke za kopanje v bazenu.
  • Ne pozabite na športno opremo za športne aktivnosti.
  • Pred savno je obvezno tuširanje.
  • Ponudba ne velja julija, avgusta in septembra.
  • Ponudbo je potrebno rezervirati 4 dni prej.
bar-lokal
dvigalo
fitnes
hotel
klima
notranji bazen
panorama
parkirišče
plavanje
plaža
restavracija v hotelu
romantični dogodek
savna
wi-fi
1x nočitev z zajtrkom (standard soba v depadansi hotela San Antonio)
Uporaba bazena, savne, fitnesa, ležalnikov na plaži, parkirišča
Velja za 2 osebi, rezervacija 4 dni prej
Ne velja julija, avgusta in septembra

79,80

2x nočitev z zajtrkom (standard soba v depadansi hotela San Antonio)
Uporaba bazena, savne, fitnesa, ležalnikov na plaži, parkirišča
Velja za 2 osebi, rezervacija 4 dni prej
Ne velja julija, avgusta in septembra

127,80

2x nočitev z zajtrkom (deluxe soba s pogledom na morje), 1x večerja
Uporaba bazena, savne, fitnesa, ležalnikov na plaži, parkirišča
Velja za 2 osebi, rezervacija 4 dni prej
Ne velja julija, avgusta in septembra

219,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo