Vsa naročena darila do 11:30h bodo odposlana še isti delovni dan!
Podari nepozabno doživetje!
Excellence partner

Hotel Dubrovnik

Nočitev z nakupovanjem v centru mesta Zagreb

Hotel Dubrovnik je luksuzni hotel s 4 zvezdicami v centru Zagreba. Vzemite si čas zase in začutite dinamičen utrip prestolnice ter se prepustite ustrežljivemu osebju in luksuzu. Med oddihom se lahko sprehodite do Trga Bana J. Jelačića, Dolaca, arheološkega muzeja, moderne galerije in zagrebške katedrale, ki se nahajajo le streljaj od hotela. Prepustite se razvajanju in strokovnemu osebju, ki bo poskrbelo za vaše dobro počutje in nepozaben oddih. Vsakemu gostu jamčijo udobje, prijetno atmosfero in vrhunsko kulinarično doživetje.
Gajeva ul. 1, 10000 Zagreb, Hrvaška
00385 14 863 555
Več o ponudbi

Hotel Dubrovnik v središču Zagreba ima dolgo tradicijo, saj deluje že od leta 1929. Vse sobe so prenovljene s sodobno opremo in imajo zasebno kopalnico, klimo, televizijo, brezžični internet, minibar ter sušilec za lase.

Ker se hotel nahaja poleg glavnega trga, so vse glavne znamenitosti Zagreba na dosegu roke. Najbližje so Trg Bana J. Jelačića, Dolac, arheološki muzej, moderna galerija in zagrebška katedrala. Prav tako je v bližini železniška postaja, nekaj minut hoje dlje pa tudi glavna avtobusna postaja, tako da se lahko odločite še za raziskovanje oddaljenih delov Zagreba ali Hrvaške. Blizu so tudi sprehajališča in številne trgovine ter restavracije. Kulinaričnemu razvajanju pa se lahko predate kar v hotelski restavraciji American Steak House, kjer lahko spoznavate ameriško visoko kulinariko, za katero so posebej specializirani. Ena izmed specialitet je sočen zrezek, pečen na žaru.

V naši ponudbi se lahko odločite za nočitev v Deluxe sobi ter VIP tretma.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Sanjski trenutki« prejmete nočitev v Deluxe sobi, VIP tretma in brezplačno parkirišče. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu »Bogastvo gora, sonca in morja« prejmete nočitev v Deluxe sobi, VIP tretma in brezplačno parkirišče. Ponudba velja za 2 osebi.

 

Dodatna navodila:

  • V restavraciji predhodno opozorite na morebitne alergije.
  • Pred obiskom preverite jedilnik v primeru veganstva ali vegetarijanstva.
  • Potrebna je rezervacija 7 dni prej.
  • Rezervacijo lahko opravite preko telefona ali emaila.
dvigalo
hotel
klima
parkirišče
prenočišča
restavracija
sejna soba
wi-fi
1x nočitev v Deluxe sobi
VIP tretma
Brezplačno parkirišče
Velja za 2 osebi, rezervacija 3 dni prej
Ne velja od ponedeljka do četrtka

219,80

1x nočitev v Deluxe sobi
VIP tretma
Brezplačno parkirišče
Velja za 2 osebi, rezervacija 3 dni prej
Ne velja od ponedeljka do četrtka

219,80

Deli srečo naprej

selectbox zapestnice

Želim se prijaviti na novice

PRIJAVA
Odpri sporočilo