Vsa naročena darila do 11:30h bodo odposlana še isti delovni dan!
PETROL AKCIJA
1 = 2 akcija
Podari nepozabno doživetje!

Pobeg iz sobe Enigmarium, Zagreb

Čaka vas nora in nepozabna avantura

Nova generacija zabavnih sob v dveh igrah: ena je navdihnjena z zgodovino mesta Zagreb, druga pa z lokalnim tisočletnim mitom skrivnostne ženske. Zelo zabavno, veliko nepričakovanih presenečenj, nikoli videnih ugank, visokotehnoloških pripomočkov in nasploh je to odlična igra, ki vas bo vsekakor navdušila! Zaklenite se v sobo s svojimi prijatelji in z logičnim mišljenjem pobegnite iz sobe v 60 minutah. Vam bo uspelo?
Krvavi most 3, 10000 Zagreb
003851 581 04 01
Več o ponudbi

Po vzoru kultne “escape the room” računalniške igrice je nastala resničnostna igra, pri kateri se od 2-5 igralcev zaklene v sobo. V samo 60 minutah mora nato skupina odkriti skrite predmete in sledi, dešifrirati kode, rešiti uganke, logično razmišljati in skupinsko sodelovati, da lahko zapustijo sobo. Escape room Enigmarium vas bo navdušila s skritimi presenečenji in preobrati.

Ali boste uspeli? Tega ne vemo, vse, kar vemo je, da vas čaka nora in nepozabna pustolovščina!

Izbirate lahko med dvema edinstvenima igrama: Skrivnostni primer zagrebških čarovnic, kjer vas bomo popeljali v preteklost Zagreba, v čas lova na čarovnice! Ta igra temelji na resničnih dogodkih, ki so bili navdih M.J. Zagorkiju, ko je pisal o slavni Grički čarovnici. Femme Fatale je druga soba, ki jo navdihuje tisočletni mit in se sooča z nevarnim izzivom: raziskati, kdo je skrivnostna ženska, ki se je nedavno preselila v Zagreb in kakšne so njene resnične namere.

V okviru naše darilne ponudbe prejmete obisk sobe po izbiri za 2 do 5 oseb in darilni paket vrhunskega domačega piva, ob katerem boste kasneje s prijatelji lahko razpravljali o najbolj vznemerljivih trenutkih vaše avanture!

 

Kaj prejmete v darilnih paketih?

  • V darilnem paketu »Adrenalinska doživetja« prejmete 60-minutno igro Escape room in darilni paket vrhunskega domačega piva. Ponudba velja za 2-5 oseb.

 

Koristni nasveti:

  • Ponudbo rezervirate 3 dni vnaprej.
  • Ponudbo lahko rezervirate po telefonu ali e-pošti.
  • Otroke, mlajše od 14 let morajo spremljati odrasli.
internet link @
klima
skupine
wi-fi
Escape room igra po izboru
Trajanje 60 min
Darilni paket domačega vrhunskega piva
Velja za 2-5 oseb
Rezervacija 3 dni vnaprej

86,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo