Naročila oddana do 12 ure med delavniki bodo odposlana še isti dan!
NAGRADNA IGRA
Si, kar doživiš!

Pobeg iz sobe Enigmarium, Zagreb

Čaka vas nora in nepozabna avantura

Nova generacija zabavnih sob v dveh igrah: ena je navdihnjena z zgodovino mesta Zagreb, druga pa z lokalnim tisočletnim mitom skrivnostne ženske. Zelo zabavno, veliko nepričakovanih presenečenj, nikoli videnih ugank, visokotehnoloških pripomočkov in nasploh je to odlična igra, ki vas bo vsekakor navdušila! Zaklenite se v sobo s svojimi prijatelji in z logičnim mišljenjem pobegnite iz sobe v 60 minutah. Vam bo uspelo?
internet link @
klima
skupine
wi-fi
Krvavi most 3, 10000 Zagreb
003851 581 04 01
Več o ponudbi

Po vzoru kultne “escape the room” računalniške igrice je nastala resničnostna igra, pri kateri se od 2-5 igralcev zaklene v sobo. V samo 60 minutah mora nato skupina odkriti skrite predmete in sledi, dešifrirati kode, rešiti uganke, logično razmišljati in skupinsko sodelovati, da lahko zapustijo sobo. Escape room Enigmarium vas bo navdušila s skritimi presenečenji in preobrati.

Ali boste uspeli? Tega ne vemo, vse, kar vemo je, da vas čaka nora in nepozabna pustolovščina!

Izbirate lahko med dvema edinstvenima igrama: Skrivnostni primer zagrebških čarovnic, kjer vas bomo popeljali v preteklost Zagreba, v čas lova na čarovnice! Ta igra temelji na resničnih dogodkih, ki so bili navdih M.J. Zagorkiju, ko je pisal o slavni Grički čarovnici. Femme Fatale je druga soba, ki jo navdihuje tisočletni mit in se sooča z nevarnim izzivom: raziskati, kdo je skrivnostna ženska, ki se je nedavno preselila v Zagreb in kakšne so njene resnične namere.

V okviru naše darilne ponudbe prejmete obisk sobe po izbiri za 2 do 5 oseb in darilni paket vrhunskega domačega piva, ob katerem boste kasneje s prijatelji lahko razpravljali o najbolj vznemerljivih trenutkih vaše avanture!

 

Kaj prejmete v darilnih paketih?

  • V darilnem paketu »Adrenalinska doživetja« prejmete 60-minutno igro Escape room in darilni paket vrhunskega domačega piva. Ponudba velja za 2-5 oseb.

 

Koristni nasveti:

  • Ponudbo rezervirate 3 dni vnaprej.
  • Ponudbo lahko rezervirate po telefonu ali e-pošti.
  • Otroke, mlajše od 14 let morajo spremljati odrasli.
Ponudba prisotna na produktih:
Escape room igra po izboru
Trajanje 60 min
Darilni paket domačega vrhunskega piva
Velja za 2-5 oseb
Rezervacija 3 dni vnaprej

89,99

PRIJAVA
Odpri sporočilo