Vsa naročena darila do 11:30h bodo odposlana še isti delovni dan!
PETROL AKCIJA
1 = 2 akcija
Podari nepozabno doživetje!
Premium partner

Zipline Croatia

Doživite nepozabno avanturo v prelepi naravi

Če ste si kdaj želeli izkusiti, kako je viseti nad kanjonom ali pa ste oseba željna novih dogodivščin izkusite nepozabno doživetje, ki vam bo pognalo kri po žilah. Poleg doze vrhunske zabave boste uživali v naravnih lepotah kraja. Zamislite si, da prečkate veličastno reko Cetino na 150m obešene žice nad kanjonom. Ekipa hrvaške gorske službe je za vas pripravila pravi hrvaški zipline, ki vas bo pustil brez besed.
Josipa Pupačića no.4, 21310 Omiš, Hrvaška
00385 95 82 22 221
Več o ponudbi

Zipline Croatiaprvi je prvi hrvaški zipline nad kanjonom reke Cetine in je pravo mesto za vse, ki so željni pravega adrenalina. Če ste si kdaj želeli preizkusiti kako je viseti nad kanjonom se vam lahko ta želja izpolni na hrvaškem.

Ziplining je adrenalinsko spuščanje po jekleni vrvi med dvema točkama, ki sta precej oddaljeni druga od druge. Spuščanje po žicah različnih dolžin in nagibov s pomočjo profesionalne opreme zagotavlja prvovrstno doživetje v naravi nad fantastično reko nedaleč od Omiša.

V našem paketu lahko prejmete zipline vožnjo v Cetinskem kanjonu in tako premagate svoje strahove ter doživite nepozabno pustolovščino.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Adrenalinska doživetja« prejmete 1 x zipline vožnjo v Cetinskem kanjonu v dolžini 2100 m z osmimi etapami in 1x promo DryFit majica Selectbox. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V paketu »Najlepši trenutki v dvoje« prejmete 1x zipline vožnjo v Cetinskem kanjonu v dolžini 2100 m vz osmimi etapami in 2x promo DryFit majica Selectbox. Ponudba velja za 2 osebi.

 

Dodatna navodila:

  • Potrebna je rezervacija 3 dni prej.
  • Rezervacijo lahko opravite preko telefona ali emaila.
  • Potrebna je primerna obleka in obutev.
  • Za otroke od 7-18 leta morajo starši podpisati soglasje.
animacija
internet link @
lepa narava
panorama
parkirišče
skupine
1x zipline vožnja v Cetinskem kanjonu v dolžini 2100m z osmimi etapami
1x promo DryFit majica Selectbox
Velja za 1 osebo
Rezervacija 3 dni prej

86,80

1x zipline vožnja v Cetinskem kanjonu v dolžini 2100m z osmimi etapami
2x promo DryFit majica Selectbox
Velja za 2 osebi.
Rezervacija 3 dni prej

129,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo