Spletna trgovina deluje normalno, vsa darila naročena do 12. ure bodo odposlana še isti delovni dan!
1 = 2 akcija
Podari nepozabno doživetje!

Das Ist Valter Kranj 1

Gostoljublje s srčnostjo in dušo

Restavracija Das ist Valter v Kranju je del verige restavracij, ki se je zaradi odlične bosanske kuhinje hitro razširila tudi v druga slovenska mesta in Avstrijo. Na jedilniku imajo božanske jedi, kot so pite, juhe, čorbe, odlični čevapčiči, sarme, najboljši prebranac, šobska solata in bosanske slaščice, kot so baklava, tufahija in tulumbe. Za aperitiv vam bodo postregli pravo bosansko slivovico. Valter vabi vse, ki uživajo v bosanskih jedeh, na razvajanje, ki ga boste kmalu ponovili.
Cesta 1. maja 1a, 4000 Kranj
05 906 5181
Več o ponudbi

Restavracija Das ist Valter v Kranju, Cesta 1. maja, je del verige restavracij z enakim imenom, prva restavracija Das ist Valter pa je bila odprta v Kranju. Veriga se je hitro razširila tudi v druga slovenska mesta in jih tako najdemo še v Ljubljani, Mariboru, Škofji loki in Jesenicah. Valter ni samo partizanski junak, ki je obvaroval Sarajevo pred okupatorji, Valter živi še danes. Na jedilniku vas čakajo prave bosanske specialitete, med njimi seveda različne vrste pit, tarhane, enolončnice, čevapčiči, sudžukica, sarme, baklava, tufahija, tulumbi. Ko obiskovalci potešijo svojo lakoto, se radi posladkajo z baklavo ali tufahijo, temu pa obvezno sledi kava iz fildžana in rahat lokum. Po želji posameznika sledi še slavna bosanska Drina cigareta, ves čas druženja vas spremljajo znane melodije bivše Jugoslavije, imenu primerno pa se na televizijskih ekranih ves čas vrti kultni film “Valter brani Sarajevo”.

Obstaja veliko restavracij, v katerih lahko naročite denimo čevapčiče, vendar pa v restavraciji Das ist Valter izkusite bosansko hrano po tradicionalnih receptih in brez svinjskega mesa, kar jih uvršča v sam vrh. V toplejšem vremenu vam bodo postregli na prelepem letnem vrtu.

V naši ponudbi lahko izbirate med bogato pojedino za dve ali pa za štiri osebe s slivovico in z juho tarhana. Zraven dobite še vino ali sok.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Miza za dva« prejmete pijačo dobrodošlice (slivovica), juha tarhana, plošča za 2 osebi s prilogo, tulumba in 0,1 dcl vina ali 0,3 dcl brezalkoholni napitek. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu »Dobra miza« prejmete viljamovko, juho tarhana, košček sirove pite z jogurtom, ploščo za 2 osebi s prilogo, pomfri, šopsko solato, tufahija in 0,1 dl vina ali 0,3 dl brezalkoholnega napitka. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu »Ekstravagantna večerja« prejmete pijačo dobrodošlice (slivovica), juha tarhana, plošča za 2 osebi s prilogo, tulumba in 0,1 dcl vina ali 0,3 dcl brezalkoholni napitek. Ponudba velja za 4 osebe.

Dodatna navodila:

  • V restavraciji predhodno opozorite na morebitne alergije.
  • Pred obiskom preverite jedilnik v primeru veganstva ali vegetarijanstva.
  • Ponudbo je potrebno rezervirati 2 dni prej.
  • Rezervacijo lahko opravite preko telefona.
klima
parkirišče
skupine
vinska karta
wi-fi
žar
Slivovica, juha tarhana, plošča za 2 osebi s prilogo, tulumba in 0,1dcl vina ali 0,3dcl brezalkoholni napitek
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu

39,80

Viljamovka, juha tarhana, košček sirove pite z jogurtom, plošča za 2 osebi s prilogo, pomfri, šopska solata, tufahija in 0,1dcl vina ali 0,3dcl brezalkoholnega napitka
Velja za 2 osebi
Potrebna je rezervacija 2 dni prej

59,80

Slivovica, juha tarhana, 2x plošča za 2 osebi s prilogo, tulumba in 0,1dcl vina ali 0,3dcl brezalkoholni napitek
Velja za 4 osebe
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu

79,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo