Mobile menu
Naročila oddana do 12 ure med delavniki bodo odposlana še isti dan!
NAGRADNA IGRA
Si, kar doživiš!

Das Ist Valter Kranj 1

Gostoljublje s srčnostjo in dušo

Restavracija Das ist Valter v Kranju je del verige restavracij, ki se je zaradi odlične bosanske kuhinje hitro razširila tudi v druga slovenska mesta in Avstrijo. Na jedilniku imajo božanske jedi, kot so pite, juhe, čorbe, odlični čevapčiči, sarme, najboljši prebranac, šobska solata in bosanske slaščice, kot so baklava, tufahija in tulumbe. Za aperitiv vam bodo postregli pravo bosansko slivovico. Valter vabi vse, ki uživajo v bosanskih jedeh, na razvajanje, ki ga boste kmalu ponovili.
klima
parkirišče
skupine
vinska karta
wi-fi
žar
Cesta 1. maja 1a, 4000 Kranj
05 906 5181
Več o ponudbi

Restavracija Das ist Valter v Kranju, je del verige restavracij z enakim imenom, prva restavracija Das ist Valter pa je bila odprta v Kranju. Veriga se je hitro razširila tudi v druga slovenska mesta in jih tako najdemo še v Ljubljani, Mariboru, Škofji loki in Jesenicah. Valter ni samo partizanski junak, ki je obvaroval Sarajevo pred okupatorji, Valter živi še danes. Na jedilniku vas čakajo prave bosanske specialitete, med njimi seveda različne vrste pit, tarhane, enolončnice, čevapčiči, sudžukica, sarme, baklava, tufahija, tulumbi. Ko obiskovalci potešijo svojo lakoto, se radi posladkajo z baklavo ali tufahijo, temu pa obvezno sledi kava iz fildžana in rahat lokum. Po želji posameznika sledi še slavna bosanska Drina cigareta, ves čas druženja vas spremljajo znane melodije bivše Jugoslavije, imenu primerno pa se na televizijskih ekranih ves čas vrti kultni film “Valter brani Sarajevo”.

Obstaja veliko restavracij, v katerih lahko naročite denimo čevapčiče, vendar pa v restavraciji Das ist Valter izkusite bosansko hrano po tradicionalnih receptih in brez svinjskega mesa, kar jih uvršča v sam vrh. V toplejšem vremenu vam bodo postregli na prelepem letnem vrtu.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Miza za dva« prejmete juho tarhana, ploščo za 2 osebi s prilogo, tulumbo in 0,1 dcl vina ali 0,3 dcl brezalkoholni napitek. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu »Miza za dva+« prejmete slivovico, juho tarhana, ploščo za 2 osebi s prilogo, tulumbo in 0,1dl vina ali 0,3dl brezalkoholnega napitka. Velja za 2 osebi
  • V darilnem paketu »Dobra miza« prejmete juho tarhana, kos sirove pite z jogurtom, ploščo za 2 osebi s prilogo, pomfri, šopsko solato, tufahijo in 0,1 dl vina ali 0,3 dl brezalkoholnega napitka. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu »Ekstravagantna večerja« prejmete juho tarhana, ploščo za 2 osebi s prilogo, tulumbo in 0,1 dcl vina ali 0,3 dcl brezalkoholni napitek. Ponudba velja za 4 osebe.

Dodatna navodila:

  • V restavraciji predhodno opozorite na morebitne alergije.
  • Pred obiskom preverite jedilnik v primeru veganstva ali vegetarijanstva.
  • Ponudbo je potrebno rezervirati 2 dni prej.
  • Rezervacijo lahko opravite preko telefona.
Ponudba prisotna na produktih:
Juha tarhana, plošča s prilogo, tulumba in 0,1dcl vina ali 0,3dcl brezalkoholni napitek
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu

44,99

Slilovica, juha tarhana, plošča s prilogo, tulumba
0,1dl vina ali 0,3dl brezalkoholnega napitka
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu

54,99

Juha tarhana, kos sirove pite z jogurtom, plošča s prilogo, pomfri, šopska solata, tufahija
0,1dcl vina ali 0,3dcl brezalkoholnega napitka
Velja za 2 osebi
Potrebna je rezervacija 2 dni prej

64,99

Juha tarhana, 2x plošča s prilogo, tulumba
0,1dcl vina ali 0,3dcl brezalkoholni napitek
Velja za 4 osebe
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu

89,99

PRIJAVA
Odpri sporočilo