Mobile menu
Naročila oddana do 12 ure med delavniki bodo odposlana še isti dan!
NAGRADNA IGRA
Si, kar doživiš!

Das Ist Valter Ljubljana Center

Pristne bosanske specialitete v centru Ljubljane

Veriga Das ist Valter se je zaradi odlične bosanske kuhinje hitro razširila tudi v druga slovenska mesta in Avstrijo. Na jedilniku imajo božanske jedi, kot so pite, juhe, čorbe, odlični čevapčiči, sarme, najboljši prebranac, šobska solata in bosanske slaščice, kot so baklava, tufahija in tulumbe. Za pa aperitiv vam bodo postregli pravo bosansko slivovico. Valter vabi vse, ki uživajo v bosanskih jedeh, na razvajanje, ki ga boste kmalu želeli ponoviti.
skupine
Borštnikov trg 3, 1000 Ljubljana
0590 18202
Več o ponudbi

Restavracija Das ist Valter v Ljubljani je del verige restavracij z enakim imenom. Prva je bila odprta v Kranju, potem pa so se hitro razširili še v druga slovenska mesta pa tudi v Avstrijo. Danes jih tako poleg Ljubljane in Kranja najdemo še v Mariboru, Škofji Loki, na Jesenicah in v avstrijskem Beljaku. Valter ni samo partizanski junak, ki je obvaroval Sarajevo pred okupatorji, Valter živi še danes.

Na jedilniku vas čakajo prave bosanske specialitete, med njimi seveda različne vrste pit, tarhane, enolončnice, čevapčiči, sudžukica, sarme, baklava, tufahija, tulumbi. Posladkate se lahko z baklavo ali tufahijo, temu pa naj obvezno sledita kava iz fildžana in rahat lokum. Ob koncu si za piko na i privoščite še slavno bosansko Drina cigareto in na čudovitem vrtu uživajte ob spremljavi znanih melodij bivše Juge.

V naši ponudbi lahko izbirate med bogato pojedino za dve ali štiri osebe s slivovico in juho tarhana. Zraven dobite še vino ali sok.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Miza za dva« prejmete juho tarhana, ploščo za 2 osebi s prilogo, tulumbo in 0,1 dcl vina ali 0,3 dcl brezalkoholni napitek. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu »Miza za dva+« prejmete slivovico, juho tarhana, ploščo za 2 osebi s prilogo, tulumbo in 0,1dl vina ali 0,3dl brezalkoholnega napitka. Velja za 2 osebi
  • V darilnem paketu »Dobra miza« prejmete juho tarhana, kos sirove pite z jogurtom, ploščo za 2 osebi s prilogo, pomfri, šopsko solato, tufahijo in 0,1 dl vina ali 0,3 dl brezalkoholnega napitka. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu »Ekstravagantna večerja« prejmete juho tarhana, ploščo za 2 osebi s prilogo, tulumbo in 0,1 dcl vina ali 0,3 dcl brezalkoholni napitek. Ponudba velja za 4 osebe.

 

Dodatna navodila:

  • V restavraciji predhodno opozorite na morebitne alergije.
  • Pred obiskom preverite jedilnik v primeru veganstva ali vegetarijanstva.
  • Ponudbo je potrebno rezervirati 2 dni prej.
  • Rezervacijo lahko opravite preko telefona.
Ponudba prisotna na produktih:
Juha tarhana, plošča s prilogo, tulumba in 0,1dcl vina ali 0,3dcl brezalkoholni napitek
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu

44,99

Slilovica, juha tarhana, plošča s prilogo, tulumba
0,1dl vina ali 0,3dl brezalkoholnega napitka
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu

54,99

Juha tarhana, kos sirove pite z jogurtom, plošča s prilogo, pomfri, šopska solata, tufahija
0,1dcl vina ali 0,3dcl brezalkoholnega napitka
Velja za 2 osebi
Potrebna je rezervacija 2 dni prej

64,99

Juha tarhana, 2x plošča s prilogo, tulumba
0,1dcl vina ali 0,3dcl brezalkoholni napitek
Velja za 4 osebe
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu

89,99

PRIJAVA
Odpri sporočilo