Spletna trgovina deluje normalno, vsa naročena darila do 12h bodo odposlana še isti delavni dan!
1 = 2 akcija
Podari nepozabno doživetje!

Das Ist Valter Ljubljana

Pristne bosanske specialitete v centru Ljubljane

Veriga Das ist Valter se je zaradi odlične bosanske kuhinje hitro razširila tudi v druga slovenska mesta in Avstrijo. Na jedilniku imajo božanske jedi, kot so pite, juhe, čorbe, odlični čevapčiči, sarme, najboljši prebranac, šobska solata in bosanske slaščice, kot so baklava, tufahija in tulumbe. Za pa aperitiv vam bodo postregli pravo bosansko slivovico. Valter vabi vse, ki uživajo v bosanskih jedeh, na razvajanje, ki ga boste kmalu želeli ponoviti.
Borštnikov trg 3, 1000 Ljubljana, Slovenia
01 422 41 10
Več o ponudbi

Restavracija Das ist Valter v Ljubljani je del verige restavracij z enakim imenom. Prva je bila odprta v Kranju, potem pa so se hitro razširili še v druga slovenska mesta pa tudi v Avstrijo. Danes jih tako poleg Ljubljane in Kranja najdemo še v Mariboru, Škofji Loki, na Jesenicah in v avstrijskem Beljaku. Valter ni samo partizanski junak, ki je obvaroval Sarajevo pred okupatorji, Valter živi še danes.

Na jedilniku vas čakajo prave bosanske specialitete, med njimi seveda različne vrste pit, tarhane, enolončnice, čevapčiči, sudžukica, sarme, baklava, tufahija, tulumbi. Posladkate se lahko z baklavo ali tufahijo, temu pa naj obvezno sledita kava iz fildžana in rahat lokum. Ob koncu si za piko na i privoščite še slavno bosansko Drina cigareto in na čudovitem vrtu uživajte ob spremljavi znanih melodij bivše Juge.

V naši ponudbi lahko izbirate med bogato pojedino za dve ali štiri osebe s slivovico in juho tarhana. Zraven dobite še vino ali sok.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Miza za dva« prejmete pijačo dobrodošlice (slivovica), juha tarhana, plošča za dve osebi s prilogo, tulumba in 0,1 dcl vina ali 0,3 dcl brezalkoholni napitek. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu »Dobra miza« prejmete viljamovko, juho tarhana, košček sirove pite z jogurtom, ploščo za 2 osebi s prilogo, pomfri, šopsko solato, tufahija in 0,1 dl vina ali 0,3 dl brezalkoholnega napitka. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu »Ekstravagantna večerja« prejmete pijačo dobrodošlice (slivovica), juha tarhana, dve plošči za dve osebi s prilogo, tulumba in 0,1 dcl vina ali 0,3 dcl brezalkoholni napitek. Ponudba velja za 4 osebe.

 

Dodatna navodila:

  • V restavraciji predhodno opozorite na morebitne alergije.
  • Pred obiskom preverite jedilnik v primeru veganstva ali vegetarijanstva.
  • Ponudbo je potrebno rezervirati 2 dni prej.
  • Rezervacijo lahko opravite preko telefona.
skupine
Slivovica, juha tarhana, plošča za 2 osebi s prilogo, tulumba in 0,1dcl vina ali 0,3dcl brezalkoholnega napitka
Velja za 2 osebi
Potrebna je rezervacija 2 dni prej

39,80

Viljamovka, juha tarhana, košček sirove pite z jogurtom, plošča za 2 osebi s prilogo, pomfri, šopska solata, tufahija in 0,1dcl vina ali 0,3dcl brezalkoholnega napitka
Velja za 2 osebi
Potrebna je rezervacija 2 dni prej

59,80

Slivovica, juha tarhana, 2x plošča za 2 osebi s prilogo, tulumba in 0,1dcl vina ali 0,3dcl brezalkoholnega napitka
Velja za 4 osebe
Potrebna je rezervacija 2 dni prej

79,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo