Spletna trgovina deluje normalno, vsa darila naročena do 12. ure bodo odposlana še isti delovni dan!
1 = 2 akcija
Podari nepozabno doživetje!

Das Ist Valter

Bosansko gostoljublje s pristno kulinariko

Veriga Das ist Valter se je zaradi odlične bosanske kuhinje hitro razširila po vsej Sloveniji. Na jedilniku imajo božanske jedi, kot so pite, juhe, čorbe, odlični čevapčiči, sarme, prebranac, šopska solata in bosanske slaščice, kot so baklava, tufahija in tulumbe, za pa aperitiv pa vam bodo postregli pravo bosansko slivovko. V ponudbi SelectBoxa lahko izbirate med restavracijami Ljubljana Center, Kranj, Škofja Loka in Jesenice.
Ljubljana: 01 422 41 10
Kranj1: 05 90 65 181, Kranj2: 04 232 41 16
Več o ponudbi

Prva restavracija Das Ist Valter je bila odprta v Kranju, potem pa so se zahvaljujoč odlični kulinariki in prijazni postrežbi hitro razširili še v druga slovenska mesta pa tudi v Avstrijo in na Hrvaško. Danes jih tako v Sloveniji poleg Kranja (dve lokaciji) najdemo še v Ljubljani, Škofji Loki in na Jesenicah. Valter ni samo partizanski junak, ki je obvaroval Sarajevo pred okupatorji, Valter živi še danes.

Na jedilniku vas tu čakajo prave bosanske specialitete, med njimi seveda različne vrste pit, tarhane, enolončnice, čevapčiči, sudžukica, sarme, baklava, tufahija, tulumbi. Posladkate se lahko z baklavo ali tufahijo, temu pa naj obvezno sledita kava iz fildžana in rahat lokum. Ob koncu si za piko na i privoščite še slavno bosansko Drina cigareto in na čudovitem vrtu uživajte ob spremljavi znanih melodij bivše Juge.

V naši ponudbi lahko izbirate med bogato pojedino za dve ali štiri osebe s slivovico in juho tarhana. Zraven dobite še vino ali sok.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Miza za dva« prejmete pijačo dobrodošlice (slivovica), juha tarhana, plošča za 2 osebi s prilogo, tulumba in 0,1 dl vina ali 0,3 dl brezalkoholni napitek. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu »Dobra miza« prejmete viljamovko, juho tarhana, košček sirove pite z jogurtom, ploščo za 2 osebi s prilogo, pomfri, šopsko solato, tufahija in 0,1 dl vina ali 0,3 dl brezalkoholnega napitka. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu »Ekstravagantna večerja« prejmete pijačo dobrodošlice (slivovica), juha tarhana, plošča za 2 osebi s prilogo, tulumba in 0,1 dl vina ali 0,3 dl brezalkoholni napitek. Ponudba velja za 4 osebe.

 

Dodatna navodila:

  • V restavraciji predhodno opozorite na morebitne alergije.
  • Pred obiskom preverite jedilnik v primeru veganstva ali vegetarijanstva.
  • Ponudbo je potrebno rezervirati 2 dni prej.
  • Rezervacijo lahko opravite preko telefona.
internet link @
klima
parkirišče
restavracija
romantični dogodek
skupine
wi-fi
Slivovica, juha tarhana, plošča za 2 osebi s prilogo, tulumba in 0,1dl vina ali 0,3dl brezalkoholnega napitka
Velja za 2 osebi
Potrebna je rezervacija 2 dni prej

39,80

Viljamovka, juha tarhana, košček sirove pite z jogurtom, plošča za 2 osebi s prilogo, pomfri, šopska solata, tufahija in 0,1dl vina ali 0,3dl brezalkoholnega napitka
Velja za 2 osebi
Potrebna je rezervacija 2 dni prej

59,80

Slivovica, juha tarhana, 2x plošča za 2 osebi s prilogo, tulumba in 0,1dl vina ali 0,3dl brezalkoholnega napitka
Velja za 4 osebe
Potrebna je rezervacija 2 dni prej

79,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo