Za naročila do 12. ure, dostava: naslednji delovni dan. V času povečane obremenitve dostavne službe do 3 delovne dni.
Podari nepozabno doživetje!

Das ist Valter Jesenice

Prave bosanske specialitete, ki vas bodo navdušile

Valter ni samo partizanski junak, ki je obvaroval Sarajevo pred okupatorji, Valter še danes živi in hrani kar nekaj mest po Sloveniji in Avstriji. Na jedilniku restavracije v Jesenicah vas čakajo prave bosanske specialitete, med njimi seveda različne vrste pit, tarhane, enolončnice, čevapčiči, sudžukica, sarme, baklava, tufahija, tulumbi … Gostoljubno in izredno prijazno osebje restavracije prihaja iz vseh sedmih držav bivše Jugoslavije.
Cesta maršala Tita 106, 4270 Jesenice, Slovenija
0590 16249
Več o ponudbi

Das ist Valter v Jesenicah razveseljuje turiste in mimoidoče, ki obožujejo tradicionalno bosansko hrano, drugače pa je restavracija del verige z enakim imenom. Ostale se nahajajo v Kranju, Škofji Loki, Ljubljani, v Mariboru in v avstrijskem Beljaku.

Na jedilniku restavracij vas čakajo prave bosanske specialitete, med njimi seveda različne vrste pit, tarhane, enolončnice, čevapčiči,  sudžukica, sarme, baklava, tufahija, tulumbi … Ko svojo lakoto mladi in ne tako mladi obiskovalci v restavraciji Das ist Valter potešijo, se radi posladkajo z baklavo ali tufahijo.

V našem paketu lahko prejmete pravo pogostijo s pijačo dobrodošlice, juho tahrani, ploščo s prilogo, solato in tulumbo. Če ste ljubitelj prave bosanske hrane, si privoščite kulinarične užitke ob jedeh, ki so pripravljene po tradicionalnih receptih.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Miza za dva« prejmete pijačo dobrodošlice (slivovica), juha tarhana, plošča za 2 osebi s prilogo, tulumba in 0,1 dcl vina ali 0,3 dcl brezalkoholni napitek. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu »Ekstravagantna večerja« prejmete pijačo dobrodošlice (slivovica), juha tarhana, plošča za 2 osebi s prilogo, tulumba in 0,1 dcl vina ali 0,3 dcl brezalkoholni napitek. Ponudba velja za 4 osebe.

 

Dodatna navodila:

  • V restavraciji predhodno opozorite na morebitne alergije.
  • Pred obiskom preverite jedilnik v primeru veganstva ali vegetarijanstva.
  • Potrebna je rezervacija 2 dni prej.
  • Rzervacijo lahko opravite preko telefona.
klima
parkirišče
restavracija
skupine
wi-fi
žar
slivovica, juha tarhana, plošča za 2 osebi s prilogo, tulumba in 0,1dcl vina ali 0,3dcl brezalkoholni napitek
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu

39,80

slivovica, juha tarhana, 2x plošča za 2 osebi s prilogo, tulumba in 0,1dcl vina ali 0,3dcl brezalkoholni napitek
Velja za 4 osebe
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu

79,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo