Za naročila do 12. ure, dostava: naslednji delovni dan. V času povečane obremenitve dostavne službe do 3 delovne dni.
Podari nepozabno doživetje!

Trgovina Flat, Ljubljana

Kreativen in drzen življenski slog

Ljubljanska prodajalna Flat, že dobri dve leti prinaša nove, drzne oblikovalske ideje z vsega sveta in stvari, ki nam lepšajo življenje. Rdeča nit ostaja vrhunsko oblikovanje, prav tako kakovost, kreativnost in inovativnost s kančkom humorja. Četici priznanih blagovnih znamk, ki so jih doslej ponujali v Flatu, sta se ob prenovi pridružila še dve veliki oblikovalski imeni: Tord Boonjte z izjemnimi lestenci Artecnica in Harry Allen s stenskimi obešalniki.
Ulica talcev 5, 1000 Ljubljana
01 2322055
Več o ponudbi

Trgovina  Flat se nahaja v Ljubljani in je trgovina s konceptom za drugačen življenjski slog, ki ga ustvarjajo vrhunsko oblikovani, inovativni izdelki in dodatki za dom, začinjeni s kančkom humorja ter drznosti.

Četici priznanih blagovnih znamk, ki so jih doslej ponujali v Flatu, sta se ob prenovi pridružila še dve veliki oblikovalski imeni: Tord Boonjte z izjemnimi lestenci Artecnica in Harry Allen s stenskimi obešalniki, ki so videti kot roke. Rdeča nit pa ostaja, to je vrhunsko in kakovostno oblikovanje začinjeno z inovativnostjo in kančkom humorja. V našem paketu lahko prejmete darilni bon in si privoščite novo dekoracijo in izdelke za vaš dom, ki bodo popestrili in dodali piko na i vašemu stanovanju.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Poročni paket« prejmete darilni bon v vrednosti 130 eur za nakup v trgovini Flat.

 

Dodatna navodila:

  • Potrebna je predhodna rezervacija 2 dni pred nakupom.
Darilni bon v vrednosti 130 eur za nakup v trgovini Flat
Predhodna rezervacija 2 dni

129,80

Prijava
Open popup