Za naročila do 12. ure, dostava: naslednji delovni dan.
PETROL AKCIJA
Podari nepozabno doživetje!

Dentalni center Top Dent

Naj vaš nasmeh zasije v popolnosti belih zob

V dentalnem centru se profesionalna ekipa ukvarja s preventivo, zobno kozmetiko, beljenjem, čiščenjem in poliranjem zob. Izdelujejo plombe, inleje in fasete iz najsodobnejših materialov, poskrbijo pa tudi za protetiko in implantante. Nahajajo se v Portorožu, kar pacientom omogoča možnost namestitve v hotelskem kompleksu in uporabo celotne ponudbe v času zdravljenja. Prijazno osebje bo za vas poskrbelo v najsodobnejše opremljeni ordinaciji.
Obala 77, 6230 Portorož
05 6744 310
Več o ponudbi

Dentalni center Top Dent se nahaja v elitnem delu Portoroža, in sicer v Grand Hotelu Metropol (5 zvezdic). Strateška umestitev omogoča pacientom možnost namestitve v hotelskem kompleksu Metropol Resort (štirje hoteli različnih kategorij) in uporabo celotne ponudbe hotelskega kompleksa v času trajanja zobno-protetičnega zdravljenja.

Pri vseh tehnikah uporabljajo le materiale svetovno priznanih in preverjenih proizvajalcev. Top Dent vam bo vedno ponudil najprimernejšo rešitev – cenovno in funkcionalno. Pohvalijo se lahko s konkurenčnimi cenami, saj so v primerjavi z drugimi ordinacijami v Sloveniji cenovno bolj dostopni.

V naši ponudbi lahko prejmete beljenje zob z gelom po enem zobnem loku. Zagotovljeno bo vaš nasmeh ob odhodu zasijal.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Lepotna nega in sprostitev« prejmete beljenje zob z gelom po enem zobnem loku. Ponudba velja za 1 osebo.

 

Dodatna navodila:

  • Odsvetujemo uživanje hrane tik pred beljenjem zob.
  • Potrebna je rezervacija 7 dni prej.
  • Rezervacijo lahko opravite preko telefona
internet link @
wi-fi
Beljenje zob z gelom po enem zobnem loku
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 7 dni prej po telefonu

78,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo