Mobile menu
Naročila oddana do 12 ure med delavniki bodo odposlana še isti dan!
NAGRADNA IGRA
Si, kar doživiš!

Digifot, Lendava

Fotografije spominov, ki povejo več kot tistoč besed

Pri Digifotu ponujajo več vrst fotoknjig, ki jih bodo oblikovali po vaših željah in okusu. Oblikujte čudovit spomin na potovanje, poroko, rojstni dan ali pa brezskrbne trenutke vaših otrok. Fotografije, zbrane v čudoviti knjigi, boste z veseljem delili z vašimi najbližjimi. Najpomembnejše pa je, da bodo vaši spomini trajno shranjeni in vedno dostopni. V dodatni ponudbi ponujajo tudi izdelavo koledarjev in voščilnic.
internet link @
klima
parkirišče
wi-fi
Industrijska ulica 2, 9220 Lendava
02 577 2872
Več o ponudbi

Digifot se sicer nahaja v Lendavi, a vam omogoča tudi naročanje slik in albumov preko spleta. Verjamejo v enostavno, kreativno in fleksibilno poslovanje. Držijo se visokih standardov kvalitete, ki so si jih kot prvi studio za fotografijo in izdelavo tiskanih fotoknjig v Sloveniji postavili že leta 2001.

V naši ponudbi lahko izbirate med fotoknjigami različnih velikosti, zaradi katerih si boste zapomnili najbolj dragocene trenutke vašega življenja.

Poleg naše ponudbe vam v fotostudiu ponujajo tudi izdelavo vošilnic, fotografij ter osebnih stenskih in namiznih koledarjev.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Nega v spa centru« prejmete fotoknjigo A5 21X15 ležeče – DigiFot OnLine 48 strani ter strošek dostave.
  • V darilnem paketu »Masaža in wellness« prejmete fotoknjigo 30×30 Kvadrat – DigiFot OnLine 28 strani ter strošek dostave.
  • V darilnem paketu »Lepotna nega in sprostitev« prejmete fotoknjigo 30×30 Kvadrat – DigiFot OnLine 88 strani ter strošek dostave.
  • V darilnem paketu »Harmonija lepotnih tretmajev« prejmete fotoknjigo Panoramic A4 – Foto papir 100 strani ter strošek dostave.

 

Dodatna navodila:

  • Če boste kupovali preko spleta, se pozanimajte o načinu plačila.
Ponudba prisotna na produktih:
Fotoknjiga A5 21x15 ležeče - DigiFot OnLine 48 strani ter strošek dostave

29,99

Fotoknjiga 30x30 Kvadrat - DigiFot OnLine 28 strani ter strošek dostave

44,99

Fotoknjiga 30x30 Kvadrat - DigiFot OnLine 88 strani ter strošek dostave

89,99

PRIJAVA
Odpri sporočilo