Vsa naročena darila do 12:30h bodo odposlana še isti delovni dan!
Podari nepozabno doživetje!

Digifot, Lendava

Fotografije spominov, ki povejo več kot tistoč besed

Pri Digifotu ponujajo več vrst fotoknjig, ki jih bodo oblikovali po vaših željah in okusu. Oblikujte čudovit spomin na potovanje, poroko, rojstni dan ali pa brezskrbne trenutke vaših otrok. Fotografije, zbrane v čudoviti knjigi, boste z veseljem delili z vašimi najbližjimi. Najpomembnejše pa je, da bodo vaši spomini trajno shranjeni in vedno dostopni. V dodatni ponudbi ponujajo tudi izdelavo koledarjev in voščilnic.
Industrijska ulica 2, 9220 Lendava
02 577 2872
Več o ponudbi

Digifot se sicer nahaja v Lendavi, a vam omogoča tudi naročanje slik in albumov preko spleta. Verjamejo v enostavno, kreativno in fleksibilno poslovanje. Držijo se visokih standardov kvalitete, ki so si jih kot prvi studio za fotografijo in izdelavo tiskanih fotoknjig v Sloveniji postavili že leta 2001.

V naši ponudbi lahko izbirate med fotoknjigami različnih velikosti, zaradi katerih si boste zapomnili najbolj dragocene trenutke vašega življenja.

Poleg naše ponudbe vam v fotostudiu ponujajo tudi izdelavo vošilnic, fotografij ter osebnih stenskih in namiznih koledarjev.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Nega v spa centru« prejmete fotoknjigo A5 21X15 ležeče – DigiFot OnLine 48 strani ter strošek dostave.
  • V darilnem paketu »Masaža in wellness« prejmete fotoknjigo 30×30 Kvadrat – DigiFot OnLine 28 strani ter strošek dostave.
  • V darilnem paketu »Lepotna nega in sprostitev« prejmete fotoknjigo 30×30 Kvadrat – DigiFot OnLine 88 strani ter strošek dostave.
  • V darilnem paketu »Harmonija lepotnih tretmajev« prejmete fotoknjigo Panoramic A4 – Foto papir 100 strani ter strošek dostave.

 

Dodatna navodila:

  • Če boste kupovali preko spleta, se pozanimajte o načinu plačila.
internet link @
klima
parkirišče
wi-fi
Fotoknjiga A5 21x15 ležeče - DigiFot OnLine 48 strani ter strošek dostave

24,80

Fotoknjiga 30x30 Kvadrat - DigiFot OnLine 28 strani ter strošek dostave

39,80

Fotoknjiga 30x30 Kvadrat - DigiFot OnLine 88 strani ter strošek dostave

78,80

Fotoknjiga Panoramic A4 - Foto papir 100 strani ter strošek dostave

Redna cena: 129,80
Akcijska cena: 103,84

PRIJAVA
Odpri sporočilo