Mobile menu
Naročila oddana do 12 ure med delavniki bodo odposlana še isti dan!
NAGRADNA IGRA
SelectBOX
Si, kar doživiš!
Škrateljc narava dogodivščina osrednjeslovenska Škrateljc adrenalin doživetje park otroci družina zabava škrati pravljica gozd narava

Družinska dogodivščina Škrateljc

Zabavno družinsko doživetje v naravi

Podajte se na zabavno družinsko doživetje na katerem boste odkrivali čudovito naravo, otroci pa se bodo ob tem naučili marsikaj zanimivega. Raziščite zanimivosti o življenju na Ljubljanskem barju nekoč in danes, oglejte si raznolik živalski svet v Polhovem Gradcu, spoznajte značilnosti Posavja ali začutite pridih Krasa. Tri različne dogodivščine, od katerih vsaka zase ponuja nekaj zares edinstvenega.
animacija
lepa narava
otroci
otroska-igrala-zunanja
panorama
pohodi
Bevke 193, 1358 Log pri Brezovici
051 398 843
Več o ponudbi

Doživite gozdno družinsko dogodivščino s polhom rogoviležem v Polhovem Gradcu.
Popotovanje po Polhovem doživljajskem parku ima svoj začetek pri Polhograjski graščini, otroci pa imajo na poti nadvse pomembno nalogo: polhu bodo pomagali najti nov dom. Za doživetje  potrebujejo Polhovo knjižico, v kateri zbirajo žige in nalepke ter rešujejo različne naloge. Ob tem jih na poti pričakajo izjemne lesene skulpture gozdnih živali, otroški čebelnjak, živalska pošta, jazbina in drugi pravljično-doživljajski elementi, na cilju pa prejmejo polhovo nagrado. Če bodo pred obiskom parka prebrali slikanico ali poslušali glasbeno pravljico Polh rogovilež, bo njihovo doživetje še polnejše!

Izberete lahko tudi dogodivščino, ki se odvija v čudovitem močvirnatem gozdu v Bevkah na Ljubljanskem barju.
Otroci grejo na Pot močvirskih škratov na Mali plac opremljeni z Močvirsko beležko, v katero zbirajo močvirske žige in škratorunske simbole, prav posebne znake škratje pisave. Otroci so na pomembni misiji: iščejo čarobni izrek, s katerim bodo pregnali urok močvirskih škratov, pri tem pa jim pomaga prijazna škratica Lilija, ki jih na cilju nagradi. Doživetja na poti jim popestrijo velike lesene skulpture močvirskih živali, tudi želve sklednice, glavne junakinje slikanice in glasbene pravljice Mali plac. Otroci skozi doživetje odkrivajo čudovito naravo in se nevede naučijo marsikaj zanimivega o življenju na Ljubljanskem barju nekoč in danes.

Kaj pa, če bi obiskali slikoviti Štanjel, kjer je vse postavljeno na glavo? Le kaj so ušpičili škratje s Krasa!
Škratji Kras je družinska dogodivščina v Štanjelu na Krasu, ki otroke in odrasle popelje v čudoviti svet kamna, burje in ruja. V slikanici Škratje s Krasa z vrhunskimi ilustracijami Zvonka Čoha, ki je izšla tudi kot glasbena pravljica, lahko otroci prisluhnejo zgodbi o tem, kako so nagajivi škratje zagodli prebivalcem Štanjela. Na Škratjem Krasu so skrili kraške pečate in vsenaokrog natrosili škratje uroke. Kraški svet zdaj ni več trden kot kamen, vztrajen kot burja in pisan kot ruj. Kras potrebuje pomoč! Otroci iščejo pečate in zbirajo škratorunske simbole za čarobni izrek, za opravljene naloge pa na cilju prejmejo nagrado. Ob tem spoznavajo kraški svet in začutijo njegovo umetniško dušo.

Ste ljubitelji mladega čarovnika z Bradavičarke? Obiščite najbolj čarovniško šolo v naravi in odkrijte čarobno Posavje!
Krškočara je gozdna dogodivščina skozi devet razredov čarovniške šole, v kateri čarovniški učitelji in učiteljice otroke učijo čarovniških spretnosti in prvin. Otroci za čarouk potrebujejo Čarobukvico in čaropalico, za uspešno opravljene čarovniške naloge pa jih na cilju čaka nagrada. V tej sila nenavadni šoli se naučijo čarovniške pisave, spoznajo svojo čaromoč, obiščejo prave čarovniške učilnice in gozdno igrišče. Zgodba o nevidni čarovniški šoli je nastala v času, ko je svet čez noč postal drugačen in je zapisana v slikanici Čarovniška šola Krškočara. Naj jo otroci preberejo ali prisluhnejo glasbeni pravljici, pa bo njihov obisk Krškočare še bolj čaroben!

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Šport za vsakogar« prejmete dogodivščino Pot močvirskih škratov na Mali plac ALI Polhov doživljajski park ALI Krškočara ALI Škratji Kras. Poleg tega še 2 doživljajski beležki, izvirno slikanico, 2 svinčnika in 2 škratolovski nagradi. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu »Zabava v naravi« prejmete dve dogodivščini po izbiri in sicer Pot močvirskih škratov na Mali plac ALI Polhov doživljajski park ALI Krškočara ALI Škratji Kras. Poleg tega še 2×2 doživljajski beležki, dve slikanici po izbiri (Mali plac, Polh rogovilež, Čarovniška šola Krškočara, Škratje s Krasa), 4x svinčnike, 4x škratolovska nagrada. Ponudba velja za 2 otroka in 2 odrasla.
  • V darilnem paketu »Šport za aktivne« prejmete dve dogodivščini po izbiri in sicer Pot močvirskih škratov na Mali plac ALI Polhov doživljajski park ALI Krškočara ALI Škratji Kras. Poleg tega še 2×2 doživljajski beležki, dve slikanici po izbiri (Mali plac, Polh rogovilež, Čarovniška šola Krškočara, Škratje s Krasa), 4x svinčnike, 4x škratolovska nagrada in CD z glasbenimi pravljicami po izbiri (CD 2 škratji in 1 polšja ali CD 3 škratje in 1 čarovniška). Ponudba velja za 2 otroka in 2 odrasla.
  • V darilnem paketu »Adrenalinska doživetja« prejmete voden obisk pravljično-doživljajske poti (ali Poti močvirskih škratov na Mali plac ali Čarovniška šola Krškočara ali Škratji Kras), 2 doživljajski beležki, izvirno slikanico Mali plac, CD 2 škratji in 1 polšja ali CD 3 škratje in 1 čarovniška, 2 svinčnika, 2x škratolovska nagrada, interpretativni vodnik in 2,5 urno vodeno doživetje. Ponudba velja za 2 otroka in 2 odrasla.

 

Dodatna navodila:

  • Za doživetje na poti boste porabili približno 3 ure časa.
  • Potrebna je udobna obutev in primerna športna oprema.
  • Poti so pohodniške in niso primerne za otroške vozičke.
  • Spoštujte gozdni bonton in uživajte v naravi.
  • Potrebna je rezervacija 2 dni prej.
  • Rezervacijo opravite preko telefona ali emaila.
Ponudba prisotna na produktih:
Pot močvirskih škratov na Mali plac ALI Polhov doživljajski park ALI Krškočara ALI Škratji Kras
2x doživljajska beležka, izvirna slikanica (Mali plac, Polh rogovilež, Čarovniška šola Krškočara ali Škratje s Krasa), 2x svinčnik, 2x škratovska nagrada
Velja za 2 osebi
Rezervacijo opravite preko telefona ali maila

29,99

Pot močvirskih škratov na Mali plac ALI Polhov doživljajski park ALI Krškočara ALI Škratji Kras
4x doživljajska beležka po izbiri, 2x izvirna slikanica (Mali plac, Polh rogovilež, Krškočara ali Škratje s Krasa), 4x svinčnik, 4x škratolovska nagrada), 1x CD 2 škratji in 1 polšja ali CD 3 škratje in 1 čarovniška
Velja za 4 osebe
Rezervacijo opravite preko telefona ali maila

44,99

Pot močvirskih škratov na Mali plac ALI Polhov doživljajski park ALI Krškočara ALI Škratji Kras
2x2 doživljajski beležki, in 2 izvirni slikanici(Mali plac, Polh rogovilež, Čarovniška šola Krškočara ali Škratje s Krasa), 4x svinčnik, 4x škratolovska nagrada
Velja za 2 osebi
Rezervacijo opravite preko telefona ali maila

54,99

Pot močvirskih škratov na Mali plac
2x doživljajska beležka, 1x izvirna slikanica Mali plac, 1x CD 2 škratji in 1 polšja ali CD 3 škratje in 1 čarovniška, 2x svinčnik, 2x škratolovska nagrada, interpretativni vodnik in 2,5 urno vodeno doživetje.
Velja za 2 otroka in 2 odrasla
Rezervacijo opravite preko telefona ali maila

89,99

PRIJAVA
Odpri sporočilo