Vsa naročena darila do 12:30h bodo odposlana še isti delovni dan!
PETROL AKCIJA
Podari nepozabno doživetje!

Družinska dogodivščina Škrateljc

Pot močvirskih škratov in Polhov doživljajski park

Popotovanje po pravljično-doživljajski deželi ima svoj začetek v Polhograjski graščini, otroci pa imajo na poti nadvse pomembno nalogo: polhu bodo pomagali najti nov dom. Na začetku poti otroci prejmejo Polhovo knjižico kot didaktično-pedagoško pomagalo ter svinčnik. Na poti otroci v zemljevid lepijo nalepke, oboje je del knjižice, zbirajo žige ter rešujejo različne naloge. Lahko pa izberejo tudi dogodivščino, ki se odvija na najbolj zmočvirjenem območju v Bevkah na Ljubljanskem barju.
Bevke 193, 1358 Log pri Brezovici
051 398 843
Več o ponudbi

Doživite gozdno družinsko dogodivščino pri Polhograjski graščini v Polhovem doživljajskem parku v Polhovem Gradcu.

Popotovanje po pravljično-doživljajski deželi ima svoj začetek v Polhograjski graščini, otroci pa imajo na poti nadvse pomembno nalogo: polhu bodo pomagali najti nov dom. Na začetku poti otroci prejmejo Polhovo knjižico kot didaktično-pedagoško pomagalo ter svinčnik. Na poti otroci v zemljevid lepijo nalepke, oboje je del knjižice, zbirajo žige ter rešujejo različne naloge.

Ob tem jih na poti pričakuje kar 10 velikih lesenih skulptur gozdnih živali, pa lesene hišice, otroški čebelnjak, živalska pošta, jazbina, didaktični elementi in še in še …

Poleg tega lahko izberete tudi dogodivščino, ki se odvija na najbolj zmočvirjenem območju v Bevkah na Ljubljanskem barju.

S pomočjo Močvirske beležke otroci na poti zbirajo močvirske žige in škratorunske simbole, prav posebne znake škratje pisave. Otroci so namreč na pomembni misiji: iščejo čarobni izrek, s katerim bodo pregnali urok močvirskih škratov, pri tem pa jim pomaga prijazna škratica Lilija. Njihova doživetja na poti jim popestrijo velike lesene skulpture močvirskih živali, zelene rege, netopirja podkovnjaka, kačjega pastirja in seveda želve sklednice, ki je osrednji lik slikanice Mali plac. Ne manjkajo tudi nabriti močvirski škratje. S pomočjo doživljajskih elementov otroci skozi doživetja odkrivajo čudovito naravo, saj se pravljični svet vseskozi prepleta z resničnimi lepotami narave. Tako se nevede naučijo marsikaj zanimivega o življenju na Ljubljanskem barju nekoč in danes, pravljične podobe vzdramijo njihovo domišljijo, ob tem pa za šalo prehodijo čisto pravo pohodniško pot.

 

V ponudbi naših darilnih paketov lahko izbirate med Gozdno družinsko dogodivščino pri Polhograjski graščini in Najbolj zamočvirjeno dogodivščino za vso družino.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Šport za vsakogar« prejmete dogodivščino Pot močvirskih škratov na Mali plac ALI Polhov doživljajski park. Poleg tega prejmete tudi 2 doživljajski beležki, izvirno slikanico, 2 svinčnika in 2 škratovski nagradi. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu »Zabava v naravi« prejmete dogodivščino Pot močvirskih škratov na Mali plac IN Polhov doživljajski park. Poleg tega prejmete 2×2 doživljajski beležki, slikanici Mali plac in Polh rogovilež, 4x svinčnike, 4x škratolovska nagrada. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu »Šport za aktivne« prejmete Pot močvirskih škratov na Mali plac ALI Polhov doživljajski park. Poleg tega prejmete 4 doživljajske beležke, 2 izvirni slikanici, 4x svinčnike, 4x škratolovska nagrada. Ponudba velja za 4 osebe.
  • V darilnem paketu »Adrenalinska doživetja« prejmete obisk pravljično-doživljajske Poti močvirskih škratov na Mali plac, 2 doživljajski beležki, izvirno slikanico Mali plac, CD Dve škratlji in ena polšja, 2 svinčnika, 2x škratolovka nagrada, interpretativni vodnik in 2,5 urno vodeno doživetje. Ponudba velja za 2 osebi.

 

Dodatna navodila:

  • Odsvetujemo uživanje obilnejšega obroka tik pred dogodivščino.
  • Potrebna je udobna obutev in primerna športna oprema.
  • Potrebna je rezervacija 2 dni prej.
  • Rezervacijo opravite preko telefona ali emaila.
animacija
lepa narava
otroci
otroska-igrala-zunanja
panorama
pohodi
Pot močvirskih škratov na Mali plac ALI Polhov doživljajski park
2 doživljajski beležki, izvirna slikanica
2 svinčnika in 2 škratovski nagradi
Velja za 2 osebi

24,80

Pot močvirskih škratov na Mali plac IN Polhov doživljajski park
2x2 doživljajski beležki, slikanici Mali plac in Polh rogovilež
4x svinčnike, 4x škratolovska nagrada
Velja za 2 osebi

39,80

Pot močvirskih škratov na Mali plac ALI Polhov doživljajski park
4 doživljajske beležke, 2 izvirni slikanici
4x svinčnike, 4x škratolovska nagrada
Velja za 4 osebe

49,80

Poti močvirskih škratov na Mali plac, 2 doživljajski beležki, izvirno slikanico Mali plac, CD Dve škratlji in ena polšja, 2 svinčnika, 2x škratolovka nagrada, interpretativni vodnik in 2,5 urno vodeno doživetje. Velja za 2 osebi

86,80

Deli srečo naprej

selectbox zapestnice

Želim se prijaviti na novice

PRIJAVA
Odpri sporočilo