Naročila oddana do 12 ure med delavniki bodo odposlana še isti dan!
NAGRADNA IGRA
Si, kar doživiš!

Duboka Camping Resort

Idealno izhodišče za obisk gore Papuk

V kampu Duboka posebno pozornost namenjajo varovanju okolja, uporabi alternativnih virov energije, čiščenju odpadnih voda in ravnanju z odpadki. Poleg lege, ki predstavlja idealno izhodišče za turo po Papuku, so gostom na voljo parcele, opremljene s priključki za vodo in elektriko. V kampu se nahajajo še sanitarije ter skupna kuhinja in prostor za peko na žaru.
kampiranje
lepa narava
otroci
pohodi
žar
F. Cikarija 21k, 34330 Velika
00385 91 335 2209
Več o ponudbi

Kraj, kjer se nahaja vas Velika je bil poznan že v srednjem veku, danes pa je znan kot destinacija, ki ponuja vse več zanimivosti za rekreacijo – sprehode, pohodništvo, poleti kopanje, pozimi smučanje in sankanje, športno plezanje, jahanje, gorsko kolesarjenje in jadralno padalstvo.

Pred nekaj leti pa je Velika zaradi leta 2017 odprtega kampa Duboka Camping Resort postala vse bolj iskana destinacija za kampiranje. Kamp ima 11 urejenih parcel za avtodome in prikolice s priključki za elektriko in vodo. En del kampa je namenjen gostom, ki bivajo v šotorih. Gostje kampa uporabljajo skupno stranišče.

O njegovi kakovosti priča tudi uvrstitev na seznam 42 najboljših malih kampov na Hrvaškem v okviru projekta certificiranja standarda kakovosti OK Mini Camps, projekta spodbujanja kakovosti kampov in izobraževanja, ki ga podpira Ministrstvo za turizem.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Na lepše« prejmete eno nočitev/najem parcele za družinski šotor ter 120-minutno zabavo v Adrenalinskem parku Duboka. Ponudba velja za 2 odrasla in 2 otroka.
  • V darilnem paketu »Romantični pobeg« prejmete eno nočitev/najem parcele za avtodom ali kamp prikolico ali kombi ter 120-minutno zabavo v Adrenalinskem parku Duboka. Ponudba velja za 2 osebi in 2 otroka.
  • V darilnem paketu »Nebeški pobeg« prejmete eno nočitev/najem parcele za avtodom ali kamp prikolico ali kombi, 120-minutno zabavo v Adrenalinskem parku Duboka ter 30-minutno izposojo kanujev v gozdnem parku Jankovac. Ponudba velja za 2 odrasla in 2 otroka.

 

Dodatna navodila:

  • Potrebna je rezervacija vsaj 4 dni prej preko telefona ali e-maila.
Ponudba prisotna na produktih:
Ena nočitev/najem parcele za družinski šotor
120-minutna zabava v Adrenalinskem parku Duboka
Velja za 2 odrasla in 2 otroka
Potrebna je rezervacija vsaj 4 dni prej

64,99

Ena nočitev/kampiranje za Avtodom ali kamp prikolico ali kombi
120-minutna zabava v Adrenalinskem parku Duboka
Velja za 2 odrasla in 2 otroka
Potrebna je rezervacija vsaj 4 dni prej

89,99

Ena nočitev/najem parcele za avtodom ali kamp prikolico ali kombi
120-minutna zabava v Adrenalinskem parku Duboka
30-minutna izposoja kanujev v gozdnem parku Jankovac
Velja za 2 odrasla in 2 otroka
Potrebna je rezervacija vsaj 4 dni prej

109,99

PRIJAVA
Odpri sporočilo