Spletna trgovina deluje normalno, vsa darila naročena do 12. ure bodo odposlana še isti delovni dan!
1 = 2 akcija
Podari nepozabno doživetje!

Dubrovnik Water Sports

Doživite Dubrovnik iz drugačne perspektive

Zagotovite si edinstveno avanturo in si oglejte staro mestno jedro Dubrovnika iz nove perspektive s pomočjo dubrovniških vodnih športov. Doživite razgled s smučanjem na vodi, noro vožnjo z UFO-m ali panoramsko vožnjo z ladjico. Preizkusite Flyboard, adrenalinsko novost, ki vas dvigne visoko nad rdeče strehe mestnega jedra. Izberite eno ali preizkusite vse dejavnosti in se prepričajte, kako nepozabne so izkušnje z Dubrovnik Water Sports!
Plaža Banje, 20000 Dubrovnik, Hrvaška
031 200 000
Več o ponudbi

Dubrovnik Water Sports je družinski posel, ki je nastal iz ljubezni do narave, občudovanja Dubrovnika in strasti do adrenalina in avanture. Najdete jih na plaži Banje, ki leži le tri minute od starega mestnega jedra, zaščitenega pod UNESCO.

Pri njih boste vsekakor našli aktivnost, ki vam bo pisana na kožo, saj vam ponujajo mnogo različnih adrenalinskih aktivnosti, kot so smučanje na vodi, flyboard, wakeboard, panoramski let s padalom in še mnoge druge. Poleg tega imajo na voljo tudi kajake in čolne, ki jih lahko uporabite za nepozabno vožnjo vzdolž mestnih obzidij ali pa odidete na zasebni izlet v neznano.

Kot ljubitelji vodnih športov se zavedajo, da je varnost na prvem mestu, zato je njihov predpogoj delovanja uporaba vrhunske opreme znanih blagovnih znamk, kot so Waterbird, Crazy Shark, O’Brien in Yamaha.

Predstavljajte si, da sedite na slikoviti prodnati plaži Banje in se nato odpravite na ogled mestnih obzidij kar z morja. Vse, kar morate storiti, da to izkušnjo doživite je obisk Dubrovnik Water Sport-a in doživite prave adrenalinske podvige.

V ponudbi naših darilnih paketov lahko najdete različne zabavne dejavnosti, od vožnje s Crazy UFO do vožnje s Flyboardom in panoramskega leta s padalom. Doživite edinstveno doživetje in si z višine oglejte dragulj Hrvaške – Jadran.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu “Šport za vsakogar” prejmete Crazy UFO vožnjo (15 min) in promo DryFit SelectBox majico. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu “Zabava v naravi” prejmete smučanje na vodi (15 min). Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu “Adrenalinska doživetja” prejmete Flyboard vožnjo (20 min) ali panoramski let s padalom (20 min) in promo DryFit SelectBox majico. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu “Najlepši trenutki v dvoje” prejmete panoramski let s padalom (15 min), Crazy UFO vožnjo (10 min) in promo DryFit SelectBox majico. Ponudba velja za 2 osebi.

 

Dodatne informacije: 

  • Potrebna je rezervacija najmanj 4 dni pred koriščenjem.
  • Termin lahko rezervirate preko telefona ali emaila.
  • Izogibajte se obilnejšim obrokom najmanj 2 uri pred aktivnostjo.
lepa narava
panorama
plaža
skupine
Crazy UFO vožnja (15 min.)
1x Promo DryFit SelectBox majica
Velja za 1 osebo
Rezervacija 4 dni vnaprej

24,80

Smučanje na vodi (15 min.)
Velja za 1 osebo
Rezervacija 4 dni vnaprej

39,80

Flyboard vožnja (20 min.)/Panoramski let s padalom (20 min.)
1x promo DryFit SelectBox majica
Velja za 1 osebo
Rezervacija 4 dni vnaprej

86,80

Panoramski let s padalom (15 min.)
Crazy UFO vožnja (10 min.)
1x Promo DryFit SelectBox majica
Velja za 2 osebi
Rezervacija 4 dni vnaprej

129,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo