Za naročila do 12. ure, dostava: naslednji delovni dan. V času povečane obremenitve dostavne službe do 3 delovne dni.
PETROL AKCIJA
Podari nepozabno doživetje!

Eko center Zlatna Greda, Osijek

Pustolovščine po poteh ribičev

V bližini mesta Osijek leži Eko center Zlata Greda. Skrbno izoblikovan koncept ponuja sožitje med človekom in naravo. To je kraj kjer se človek uči od narave, obenem pa mu ta vrača kraj za počitek in zabavo. Celotno območje spada pod poplavni del reke Donave. Vegetacija je res pestra in povsod je najti ribe in prosto živeče divje živali. Podajte se na novo izkušnjo in za en dan postanite donavski ribič ali se pridružite Photo Safari pohodu, kjer boste fotografirali živali.
Zlatna Greda 16, 31328 Lug, Hrvaška
00385 97 795 9989
Več o ponudbi

Eko center Zlatna Greda je destinacija iz katere se ne boste želeli vrniti v sedanjost. Le 30 minut vožnje od središča Osijeka a vseeno daleč od hitrega mestnega življenja. V veliki meri je delovanje eko centra usmerjeno v zaščito naravnih in kulturnih rastlin.

Podjetje ponuja veliko aktivnosti v sožitju z naravo, kjer se lahko v miru sprostite in napolnite enrgije za prihodnje izzive. Območje, ki spada pod poplavni del reke Donave nudi pestre aktivnosti za vse generacije. Lahko se odločite za Photo Safari ali pa postanete donavski ribič za en dan.

V naši ponudbi lahko prejmete pohodništvo fotosafari ali kanu pustolovščino na Donavi. Doživite nekaj drugačnega in se prepustite adrenalinski izkušnji, ki vam bo še dolgo ostala v spominu.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Zabava v naravi« prejmete pohodniški fotosafari. Program vključuje kosilo in traja 2-3 ure. Ponudba velja za 2 osebi.

 

Dodatna navodila:

  • Odsvetujemo uživanje močne hrane 2 uri pred športnimi aktivnostmi.
  • Pri paketu »Adrenalinska doživetja« je potrebna primerna oprema.
  • Potrebna je rezervacija 5 dni prej.
  • Rezervacijo lahko opravite preko telefona ali emaila.
lepa narava
otroci
panorama
piknik
Pohodniški fotosafari 2-3 ure
Kosilo
Ponudba za dve osebi
Obvezna predhodna rezervacija

39,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo