Mobile menu
Naročila oddana do 12 ure med delavniki bodo odposlana še isti dan!
NAGRADNA IGRA
SelectBOX
Si, kar doživiš!

Ekološki izdelki za nego Ekolife natura

Poskrbite za svoje telo z liposomi

Ekolife Natura je slovenska blagovna znamka, ki jo je ustanovila Tajča Pavček, ker sta jo moderni način in hitrost življenja pripeljala do spoznanja, da je ekološki način življenja zelo pomemben. Ne le za obstoj našega planeta, temveč tudi nas samih. Med izdelki Ekolife Natura boste našli predvsem liposomske vitamine, naravno kozmetiko in izdelke za nego telesa ter druge ekološke proizvode, kot so olja, semena in superživila.
EKO pridelane sestavine
internet link @
Brodišče 28, 1236 Trzin
040 845 996
Več o ponudbi

Glavna vodila znamke Ekolife Natura so ekološki način življenja ter skrb za okolje in zdravje. Zavedajo se, da je naše telo sposobno samozdravljenja, če mu seveda pri tem pomagamo. V slovenskem prostoru so poznani predvsem po liposomskih vitaminih in mineralih. Ponujajo pa tudi naravno kozmetiko, izdelke za nego telesa in druge ekološke proizvode, kot so olja, semena in superživila.

Liposomi so majhni mehurčki, sestavljeni iz vodnega jedra in fosfolipida. Idealni so za vnašanje prehranskih dopolnil v telo, saj jih želodec in črevesje zlahka vsrkata, ob tem pa se istočasno vsrkajo snovi, ki so jim dodane (vitamini in minerali). Prednosti liposomskih vitaminov in mineralov so torej dostava direktno v celico, takojšen učinek in maksimalni izkoristek. Poleg tega ne obremenjujejo želodčne in črevesne sluznice, ne vsebuje nanodelcev in so brez GMO.

V naši ponudbi lahko izbirate med paketi ekoloških izdelkov Za dušo in telo, Ostanite mladostni in Popolna nega, ki vsebujejo različne izdelke za zdravje in nego telesa. Poskrbite zase z naravnimi slovenskimi proizvodi.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Nega v spa centru« prejmete Ekolife natura liposomski KOLAGEN+HA+Q10+vit.C, 15vrečkx6,5g in MASMI ekološko intimno milo za vso družino 250ml.
  • V darilnem paketu »Masaža in wellness« prejmete: Ekolife natura liposomski KOLAGEN+HA+Q10+vitamin C, 15 vrečk x6,5g in Ekolife natura liposomski glutation, 30 kapsul.
  • V darilnem paketu »Masaža in wellness +« Ekolife natura liposomski KOLAGEN+HA+Q10+vit.C, 15 vrečk x6,5g, Ekolife natura liposomski glutation, 30 kapsul in MASMI robčki za intimno nego iz ekološkega bombaža.
  • V darilnem paketu »Lepotna nega in sprostitev« prejmete Ekolife natura liposomski KOLAGEN+HA+Q10+vit.C, 15 vrečk x6, 5g in Ekolife natura liposomski glutation, 30 kapsul, Ekolife natura ekološka alga SPIRULINA, 120 tablet in  Ekolife natura PROBIO FLORA probiotiki s prebiotiki, 30 kapsul.

 

Dodatna navodila:

  • Ponudbo lahko izkoristite samo prek e-pošte (info©ekolife.si) ali telefona (040 845 996). Delovni čas: od ponedeljka do petka med 8. in 14. uro.
Ponudba prisotna na produktih:
Prehransko dopolnilo Ekolife natura liposomski KOLAGEN+HA+Q10+vit.C (15 vrečk po 6,5g)
MASMI ekološko intimno milo za vso družino 250ml

29,99

Prehransko dopolnilo Ekolife natura liposomski KOLAGEN+HA+Q10+vit.C (15 vrečk po 6,5g)
Ekolife natura liposomski GLUTATION (30 kapsul)

44,99

Prehransko dopolnilo Ekolife natura liposomski KOLAGEN+HA+Q10+vit.C (15 vrečk po 6,5g)
Ekolife natura liposomski GLUTATION (30 kapsul)
MASMI robčki za intimno nego iz ekološkega bombaža

54,99

Prehransko dopolnilo Ekolife natura liposomski KOLAGEN+HA+Q10+vit.C (15 vrečk po 6,5g)
Ekolife natura liposomski GLUTATION (30 kapsul)
Ekolife natura ekološka alga SPIRULINA (120 tablet)
Ekolife natura PROBIO FLORA probiotiki s prebiotiki, 30 kapsul

89,99

PRIJAVA
Odpri sporočilo