Spletna trgovina deluje normalno, vsa darila naročena do 12. ure bodo odposlana še isti delovni dan!
1 = 2 akcija
Podari nepozabno doživetje!

Ekološki izdelki za nego Ekolife natura

Poskrbite za svoje telo z liposomi

Ekolife Natura je slovenska blagovna znamka, ki jo je ustanovila Tajča Pavček, ker sta jo moderni način in hitrost življenja pripeljala do spoznanja, da je ekološki način življenja zelo pomemben. Ne le za obstoj našega planeta, temveč tudi nas samih. Med izdelki Ekolife Natura boste našli predvsem liposomske vitamine, naravno kozmetiko in izdelke za nego telesa ter druge ekološke proizvode, kot so olja, semena in superživila.
Več o ponudbi

Glavna vodila znamke Ekolife Natura so ekološki način življenja ter skrb za okolje in zdravje. Zavedajo se, da je naše telo sposobno samozdravljenja, če mu seveda pri tem pomagamo. V slovenskem prostoru so poznani predvsem po liposomskih vitaminih in mineralih. Ponujajo pa tudi naravno kozmetiko, izdelke za nego telesa in druge ekološke proizvode, kot so olja, semena in superživila.

Liposomi so majhni mehurčki, sestavljeni iz vodnega jedra in fosfolipida. Idealni so za vnašanje prehranskih dopolnil v telo, saj jih želodec in črevesje zlahka vsrkata, ob tem pa se istočasno vsrkajo snovi, ki so jim dodane (vitamini in minerali). Prednosti liposomskih vitaminov in mineralov so torej dostava direktno v celico, takojšen učinek in maksimalni izkoristek. Poleg tega ne obremenjujejo želodčne in črevesne sluznice, ne vsebuje nanodelcev in so brez GMO.

V naši ponudbi lahko izbirate med paketi ekoloških izdelkov Za dušo in telo, Ostanite mladostni in Popolna nega, ki vsebujejo različne izdelke za zdravje in nego telesa. Poskrbite zase z naravnimi slovenskimi proizvodi.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Nega v spa centru« prejmete komplet izdelkov Za dušo in telo, ki vsebuje Ekolife natura liposomski B-kompleks (150 ml) in MASMI ekološke bombažne robčke za odstranjevanje ličil.
  • V darilnem paketu »Masaža in wellness« prejmete komplet izdelkov Ostanite mladostni, ki vsebuje Ekolife natura liposomski koencim Q10 (150 ml) in MASMI ekološko milo za intimno nego (250 ml).
  • V darilnem paketu »Masaža in wellness LUX« prejmete Ekolife natura liposomski vitamin C (250 ml) in Ekolife natura liposomski kurkumin (250 ml)
  • V darilnem paketu »Lepotna nega in sprostitev« prejmete komplet izdelkov Popolna nega, ki vsebuje Ekolife natura liposomski koencim Q10 (150 ml), Ekolife natura liposomski b-kompleks (150 ml) in Ekolife natura liposomski kurkumin (250 ml).

 

Dodatna navodila:

  • Ponudbo lahko izkoristite samo prek e-pošte (info©ekolife.si) ali telefona (040 845 996). Delovni čas: od ponedeljka do petka med 8. in 14. uro.
EKO pridelane sestavine
internet link @
Ekolife natura liposomski B-kompleks (150 ml)
MASMI eko robčki za odstranjevanje ličil

24,80

Ekolife natura liposomski koencim Q10 (150 ml)
MASMI eko milo za intimno nego (250 ml)

39,80

Ekolife natura liposomski vitamin C (250 ml)
Ekolife natura liposomski kurkumin (250 ml)

59,80

Ekolife natura liposomski koencim Q10 (150 ml)
Ekolife natura liposomski b-kompleks (150 ml)
Ekolife natura liposomski kurkumin (250 ml)

78,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo