Za naročila do 12. ure, dostava: naslednji delovni dan. V času povečane obremenitve dostavne službe do 3 delovne dni.
Podari nepozabno doživetje!

BP Beauty Palace, Jesenice- SAMURAI GYM

Profesionalni lepotni center na Gorenjskem

Če ste naveličane vsakodnevne rutine nanašanja make-upa, vam v BB Makeup Design ponujajo rešitev. Nudijo vam podaljševanje trepalnic, vrisovanje obrvi ter permanentne obrobe oči in ustnic. Zbudite se urejene in brez skrbi za svoj videz, saj lahko brezhibno izgledate vsak dan. Nudijo tudi profesionalen make-up za enkratne priložnosti, ki vam ga bodo zavidali vsi. Prepustite se strokovnjakom na področju lepote in ličenja.
Ledarska 4, 4270 Jesenice
070 367 990
Več o ponudbi

Kozmetični salon BB Makeup Design se nahaja v Jesenicah, in sicer v sklopu vadbenega prostora SAMURAI GYM in nudi najrazličnejše tretmaje permanentnega make-upa. S podaljšanimi trepalnicami in permanentnim ličenjem si prihranite jutranji čas in nervozo ter se zbudite urejene, takšne pa boste ostale tudi pri športu, na morju in po obisku savne.

V naši ponudbi lahko izbirate med permanentnim lakiranjem nohtov, podaljševanjem trepalnic, vrisovanjem obrvi in izdelavo permanentnega make-upa. Privoščite si  prvovrstno razvajanje in se pripravite na prihajajoče brezskrbne dni.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Nega v spa centru« prejmete permanentno lakiranje nohtov in pilico za nohte. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V paketu »Masaža in wellness« prejmete podaljševanje trepalnic z Xtreme Lashes X Wrap ALI podaljševanje nohtov z akrilom ter permanentno lakiranje. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Lepotna nega in sprostitev« prejmete vrisovanje obrvi po japonski metodi ALI podaljševanje trepalnic po metodi Volumation z maskaro Xtreme Lashes oz. črtalom za oči Gladeliner. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Harmonija lepotnih tretmajev« prejmete vrisovanje obrvi po japonski metodi in podaljševanje trepalnic z Xtreme Lashes X Wrap ALI podaljševanje in zgostitev trepalnic po metodi Volumation z Xtreme Lashes in 2x mali refil ALI izdelavo permanentnega make-upa lashline. Ponudba velja za 1 osebo.

 

Dodatna navodila:

  • Pred permanentnim ličenjem se posvetujte o morebitnih alergijah, bolečinah ali zdravstvenih težavah.
  • Rezervacijo lahko opravite preko telefona.
  • Potrebna je rezeravacija 2 dni prej.
klima
parkirišče
Permanentno lakiranje nohtov in pilica za nohte ALI oblikovanje in barvanje obrvi s kano
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu

24,80

Podaljševanje trepalnic z Xtreme Lashes X Wrap ALI podaljševanje nohtov z akrilom ter permanentno lakiranje ALI keratinsko vihanje trepalnic
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu

39,80

Vrisovanje obrvi (japonska metoda) ALI podaljševanje trepalnic (metoda Volumation) + maskara za trepalnice Xtreme Lashes/črtalo za oči Gladeliner
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu

78,80

Vrisovanje obrvi (japonska metoda) in podaljševanje trepalnic z Xtreme Lashes X Wrap ALI podaljševanje in zgostitev trepalnic (metoda Volumation) in 2x mali refil ALI izdelava permanentnega make-upa lashline,
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu

129,80

Prijava
Open popup