Naročila oddana do 12 ure med delavniki bodo odposlana še isti dan!
NAGRADNA IGRA
Si, kar doživiš!

Escape room Arena, Zagreb

Razburljiva avantura iskanja rešitev

Vaša ekipa ima 60 minut, da pobegne iz zaklenjene sobe ter najde rešitve za izpust. Pot do tja je dolga. Premegati bo potrebno cel sklop logično povezanih problemov in nalog, razbrati kode, poiskati sledi in kar je najpomembneje - delati boste morali v skupini. Izbirate lahko med petimi različnimi tematikami, kjer lahko uživate v aktivnem druženju z vašimi najbližjimi. Escape room je odlična ideja za praznovanja, team buildinge. Rešujte uganke in uživajte v nepozabni zabavi za možgane!
klima
otroci
skupine
Pav. 35, 10000 Zagreb, Hrvaška
+385 99 8414 880
Več o ponudbi

Escape room Arena se nahaja v Zagrebu in je pravi kraj za tiste, ki želijo preizkusiti svoje možgančke ob vnaprej zastavljenih nalogah. Postanite tajni vohun 007, odkrijte skrivnost umora detektiva Johna Monroeja in se ukvarjajte z oropanim muzejem ter številnimi drugimi zabavnimi igrami v družbi vaših prijateljev. To je vsekakor zabava, primerna za rojstne dneve, praznovanja ali za katerokoli priložnostno zabavo, tudi za tisto, ki vključuje vaše najmlajše. V kompleksu Escape room Arene se nahaja tudi klub Paddock, kjer so za vas pripravili osvežilne pijače, kjer se boste lahko dobro pripravili na igro. Na avanturo se lahko podate brez kakršnegakoli znanja in predhodnih izkušenj, pripravite se le na logistiko pobega, ki vam bo predstavljal pravi izziv.

V naši ponudbi darilnih paketov prejmete kar 60 min Escape room-a po vaši izbiri in steklenico šampanjca. Prepričajte se o razburljivi izkušnji in doživite zabavo, ki si jo boste za vedno zapomnili.

 

Kaj prejmete v darilnem paketu?

V darilnem paketu »Adrenalinska doživetja« prejmete 60 min Escape room-a po vaši izbiri in steklenico šampanjca. Ponudba velja za 3 do 5 oseb.

 

Koristni nasveti:

  • Ponudbo je potrebno rezervirati 3 dni vnaprej.
  • Ponudbo lahko rezervirate po telefonu ali elektronski pošti.
Ponudba prisotna na produktih:
Escape room po izboru
Trajanje 60 min
Steklenica šampanjca
Velja za 3-5 oseb
Rezervacija 3 dni vnaprej

89,99

PRIJAVA
Odpri sporočilo