Mobile menu
Naročila oddana do 12 ure med delavniki bodo odposlana še isti dan!
NAGRADNA IGRA
SelectBOX
Si, kar doživiš!

Escape Room Bovec

Unikatno, izvirno in nadvse zabavno doživetje

Escape room Soča Splash je zgrajen na temo zapora. Vsebuje 3 sobe, iz katerih mora igralec s pomočjo namigov pravočasno najti rešitev na prostost. Igra se prične v ječi, v katero vas je zaprl načelnik narodne milice, da preveri, ali ste vi pred leti okradli vaško banko. Od preostalih zapornikov ste slišali, da obstaja pot na prostost, ki pa je zaradi varnosti izjemno dobro skrita.
animacija
lepa narava
panorama
parkirišče
pohodi
skupine
Trg golobarskih žrtev 21, 5230 Bovec
040 611 029
Več o ponudbi

Escape room ali soba pobega je unikatno, izvirno in nadvse zabavno doživetje za vse, ki imajo v sebi pravo raziskovalno žilico. Prav tako je ta oblika zabave odlična odločitev v primeru deževnih dni, ko so ostale aktivnosti v naravi omejene. Cilj igre je pobeg iz zaklenjene sobe. Si upate?

Escape room Soča Splash je zgrajen na temo zapora. Vsebuje 3 sobe, iz katerih mora igralec s pomočjo namigov pravočasno najti rešitev na prostost. Igra se prične v ječi, v katero vas je zaprl načelnik narodne milice, da preveri, ali ste vi pred leti okradli vaško banko. Od preostalih zapornikov ste slišali, da obstaja pot na prostost, ki pa je zaradi varnosti izjemno dobro skrita. Na voljo imate eno uro časa da najdete izhod. Vse sobe so polne zanimivih ugank, ključavnic, skritih predmetov, ki vas lahko z logičnim razmišljanjem in iznajdljivostjo privedejo do izhoda. Ali ste pripravljeni na preizkušnjo?

 

Kaj prejmete v ponudbi?

  • V darilnem paketu “Šport za aktivne” prejmete zabavno dogodivščino v Escape room-u. Ponudba velja za dve osebi.
  • V darilnem paketu “Adrenalinska doživetja” prejmete zabavno dogodivščino v Escape room-u. Ponudba velja za skupino 2-5 oseb.

Koristni nasveti:

  • Potrebna rezervacija 2 dni vnaprej.
Ponudba prisotna na produktih:
Obisk Escape room-a.
Ponudba velja za dve osebi.
Potrebna rezervacija 2 dni prej.

54,99

Obisk Escape room-a.
Ponudba velja za skupino 2-5 oseb.
Potrebna rezervacija 2 dni prej.

89,99

PRIJAVA
Odpri sporočilo