NAROČILA: Oddana do 12:30h bodo odposlana še isti delovni dan!
Preveri veljavnost kartice

Darilnim paketom SelectBox, ki jim preteče veljavnost med 15.10.2020 - 30.10.2021 smo avtomatsko podaljšali veljavnost do 1.11.2021.

Podari nepozabno doživetje!

Escape Room Bovec

Unikatno, izvirno in nadvse zabavno doživetje

Escape room Soča Splash je zgrajen na temo zapora. Vsebuje 3 sobe, iz katerih mora igralec s pomočjo namigov pravočasno najti rešitev na prostost. Igra se prične v ječi, v katero vas je zaprl načelnik narodne milice, da preveri, ali ste vi pred leti okradli vaško banko. Od preostalih zapornikov ste slišali, da obstaja pot na prostost, ki pa je zaradi varnosti izjemno dobro skrita.
Trg golobarskih žrtev 21, 5230 Bovec
040 611 029
Več o ponudbi

Escape room ali soba pobega je unikatno, izvirno in nadvse zabavno doživetje za vse, ki imajo v sebi pravo raziskovalno žilico. Prav tako je ta oblika zabave odlična odločitev v primeru deževnih dni, ko so ostale aktivnosti v naravi omejene. Cilj igre je pobeg iz zaklenjene sobe. Si upate?

Escape room Soča Splash je zgrajen na temo zapora. Vsebuje 3 sobe, iz katerih mora igralec s pomočjo namigov pravočasno najti rešitev na prostost. Igra se prične v ječi, v katero vas je zaprl načelnik narodne milice, da preveri, ali ste vi pred leti okradli vaško banko. Od preostalih zapornikov ste slišali, da obstaja pot na prostost, ki pa je zaradi varnosti izjemno dobro skrita. Na voljo imate eno uro časa da najdete izhod. Vse sobe so polne zanimivih ugank, ključavnic, skritih predmetov, ki vas lahko z logičnim razmišljanjem in iznajdljivostjo privedejo do izhoda. Ali ste pripravljeni na preizkušnjo?

 

Kaj prejmete v ponudbi?

  • V darilnem paketu “Adrenalinska doživetja” prejmete zabavno dogodivščino v Escape room za do 6 oseb. Ponudba velja za 1 osebo.

Koristni nasveti:

  • Športna oblačila.
  • Potrebna rezervacija 2 dni vnaprej.
animacija
lepa narava
panorama
parkirišče
pohodi
skupine
Escape room za do 6 oseb
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 2 dni prej

86,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo