Za naročila do 12. ure, dostava: naslednji delovni dan. V času povečane obremenitve dostavne službe do 3 delovne dni.
Podari nepozabno doživetje!

Falkensteiner Club Funimation Borik

Najbolj priljubljen družinski klub na Hrvaškem

Sredozemski sprehodi, raznolik aktivni program, odličen vodni svet in fantastičen kopališki zaliv predstavljajo čarobno formulo vašega najljubšega družinskega kluba na Hrvaškem. Velik kompleks, ki se nahaja na dolgi plaži v Zadru in obsega kar 1,7 km dolžine, je bil na spletni strani Holidaycheck izbran za najlepši družinski klub na Hrvaškem! Z animacijskim in športnim programom ter ekskluzivnim Thalasso & SPA centrom z veliko ponudbe za sprostitev, boste vsekakor nadvse uživali. Ne čakajte, pridite in odličnost naše ponudbe občutite na lastni koži.
Ul. Zrinsko Frankopanska 38, 23000, Zadar, Hrvaška
00385 23 555 600
Več o ponudbi

Falkensteiner Club Funimation Borik je najboljši družinski klub na Hrvaškem. Nudi vam različne aktivne programe, velik vodni svet s tobogani, fantastične kopalne zalive, animacijske in športne programe ter ekskluzivni Thalasso & SPA center. Med njihovimi storitvami boste zagotovo našli aktivnost zase ali pa se predali počitku po svoji meri in se razvajali v modernem wellness centru.

Falkensteiner Club Funimation Borik, ki leži ob plaži v Zadru in je dolg kar 1,7km, je na spletni strani Holidaycheck bil izbran za najlepši družinski klub na Hrvaškem. V sklopu kompleksa na vas čaka 258 sob in apartmajev, od katerih je v zadnjem času bilo kar 146 obnovljenih. Hotel Adriana ponuja vse, kar potrebujete za nepozabne počitnice. Pohvalijo se lahko s 24-urno sobno strežbo, bogato založenimi mini bari, okusnimi prigrizki v baru ob bazenu, okusnimi in svežimi koktajli, all inclusive ponudbo, polnočnimi prigrizki in še več.

Paketna ponudba vključuje kulinarično doživetje v Alpe Adria hotelu, ki vključuje zajtrk, kosilo in večerjo ter različne tematske večere. Posebna gastronomska ponudba je na voljo v času poletne sezone, polni penzion pa v času zimske. Ponudba hrane bo zagotovo razveselila tudi tiste najbolj zahtevne jedce.

Club Funimation Borik je bil ustvarjen za sanjske družinske počitnice, saj ponuja veliko različnih vsebin tako za odrasle kot za otroke. Medtem ko lahko odrasli uživajo v Acquapura Thalasso & Spa center Borik z več kot 2.500 m² in centru za vodne športe, bodo otroci uživali v otroškem svetu Falky land, ki obsega otroško igrišče, otroški bazen, otroški disko in tudi strokovne zabavne programe za otroke.

V naši ponudbi prejmete 1x ali 2x nočitev in polni penzion z vključenim samopostrežnim zajtrkom, kosilom in večerjo ter prigrizke in pijačo iz bara. Uživali boste lahko v centru Acquapura Thalasso & Spa, ki vam ponuja obilo možnosti za prostitev. Med drugim ponujajo whirlpool bazenčke, savne, pester izbor masaž, ekskluzivne tretmaje za obraz in telo in še mnogo ostalega.

 

Kaj prejmete v darilnem paketu?

  • V darilnem paketu “Čarobni oddih” prejmete 1x polni penzion s samopostrežnim zajtrkom in kosilom ter večerjo. Prav tako prejmete dnevne prigrizke in pijačo iz bara ter uporabo Aquapura Spa Center Borik. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu “Sanjski trenutki” prejmete 2x polni penzion s samopostrežnim zajtrkom in kosilom ter večerjo. Prav tako prejmete dnevne prigrizke in pijačo iz bara ter uporabo Aquapura Spa Center Borik. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu “Najlepši trenutki v dvoje” prejmete 1x polni penzion s samopostrežnim zajtrkom in kosilom ter večerjo. Prav tako prejmete dnevne prigrizke in pijačo iz bara ter uporabo Aquapura Spa Center Borik. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu “Bogastvo gora, sonca in morja” prejmete 2x polni penzion s samopostrežnim zajtrkom in kosilom ter večerjo. Prav tako prejmete dnevne prigrizke in pijačo iz bara ter uporabo Aquapura Spa Center Borik. Ponudba velja za 2 osebi.

 

Koristni nasveti:

  • Ponudbo je treba rezervirati 3 dni vnaprej.
  • Ponudbo lahko rezervirate po telefonu ali pošti.
  • Ponudba ni veljavna v 6 do 10 mesecu.
apartmaji
hotel
klima
lepa narava
masaža
otroci
panorama
parkirišče
plaža
savna
zunanji bazen
Nočitev s polnim penzionom
Koriščenje Aquapura Thalasso & Spa center Borik
Velja za 2 osebi, rezervacija 3 dni vnaprej
Ne velja od junija do oktobra

127,80

Dve nočitvi s polnim penzionom
Koriščenje Aquapura Thalasso & Spa center Borik
Velja za 2 osebi, rezervacija 3 dni vnaprej
Ne velja od junija do oktobra

219,80

Nočitev s polnim penzionom
Koriščenje Aquapura Thalasso & Spa center Borik
Velja za 2 osebi, rezervacija 3 dni vnaprej
Ne velja od junija do oktobra

129,80

Dve nočitvi s polnim penzionom
Koriščenje Aquapura Thalasso & Spa center Borik
Velja za 2 osebi, rezervacija 3 dni vnaprej
Ne velja od junija do oktobra

219,80

Prijava
Odpri sporočilo