Vsa naročena darila do 11:30h bodo odposlana še isti delovni dan!
PETROL AKCIJA
1 = 2 akcija
Podari nepozabno doživetje!
Premium partner

Falkensteiner Hotel Park Punat

Družinski raj v idiličnem kraju Punat

Hotel Park Punat je družinski raj s štirimi zvezdicami, obdan z zimzelenimi parki. Nahaja se na obali hrvaškega otoka Krk, v idiličnem kraju Punat. Je idealen za nepozaben družinski dopust, saj vključuje obilo zabave za otroke. Lepa plaža s kristalno čistim morjem pa se nahaja le nekaj minut stran. Obiščite Hotel Park Punat, doživite občutek življenja na plaži in uživajte v prijetnem ambientu, ki je ustvarjen za popoln družinski oddih.
Obala 94, 51521 Punat, Hrvaška
031 200 000
Več o ponudbi

Hotel Park Punat je pravi družinski raj s 4 zvezdicami, obdan s čudovitimi zimzelenimi parki. Nahaja se na hrvaškem otoku Krk, v idiličnem mestu Punat. Je vsekakor idealna destinacija za nepozabne družinske počitnice, saj za otroke ponuja tudi različne zabavne animacije, plaža s kristalno čistim morjem pa se nahaja le par minut stran.

Arhitekta Duspara in Travaš sta veliko pozornost namenila izbiri barv in materialov pri izgradnji hotela. Hotelski restavraciji sta npr. romantično morsko vzdušje prikrojila s posebnim materialom na stropu, ki spominja na ladijske vrvi. Prav tako sta notranjost hotela obdala s pastelnimi barvami, ki spominjajo na barve Sredozemlja. Njun namen je bil, da se gostje tudi v hotelu počutijo kot na prostem v prelepi naravi in se otresejo občutka bivanja v zaprtih prostorih. Hotel Falkensteiner Park je kraj, kjer boste preživeli popoln in prijeten družinski dopust.

Okolica hotela ponuja kar dva hotelska bazena, le deset minut pešačenja pa predstavlja razdaljo do čudovite plaže s kristalno čisto vodo. V kolikor vam hoja ni najljubša, vas bo do plaže zapeljal majhen turistični vlak. Na koncu zaliva je urejeno kopališče tudi za vaše hišne ljubljenčke.

V družinskem hotelu Falkensteiner Park Punat boste našli vse, kar potrebujete za sanjske družinske počitnice. Vsi gostje v hotelu imajo VIP status, kar pomeni, da se osebje vedno potrudi za maksimalno zadovoljstvo ne glede na to, ali je bivanje kratko ali dolgo.

 

Kaj prejmete v darilnem paketu?

  • V darilnem paketu “Čarobni oddih” prejmete 1x all inclusive nočitev (samopostrežni zajtrk, kosilo in večerjo s pijačo in prigrizki čez dan) in pijačo v baru od 10:00 do 22:00 (pivo, vino, voda, brezalkoholne pijače, kava, čaj, regionalne žgane pijače – brez specialitete s kavo).
  • V darilnem paketu “Najlepši trenutki v dvoje” prejmete 1x all inclusive nočitev (samopostrežni zajtrk, kosilo in večerjo s pijačo in prigrizki čez dan) in pijačo v baru od 10:00 do 22:00 (pivo, vino, voda, brezalkoholne pijače, kava, čaj, regionalne žgane pijače – brez specialitete s kavo).

 

Koristni nasveti:

  • Ponudbo je treba rezervirati 3 dni vnaprej.
  • Ponudbo lahko rezervirate po telefonu ali pošti.
  • Ponudba ni veljavna od 1. 6. do 10. 9. in med neobratovanjem hotela.
  • Hotel je odprt od 6. 4. 2019.
domači ljubljenčki
hotel
klima
lepa narava
panorama
parkirišče
plaža
psi-dobrodosli
romantični dogodek
zunanji bazen
1x All inclusive nočitev
Pijača v baru od 10. do 22. ure
Velja za 2 osebi
Ne velja od 1. 6. do 10. 9.
Rezervacije 3 dni vnaprej

127,80

1x All inclusive nočitev
Pijača v baru od 10. do 22. ure
Velja za 2 osebi
Ne velja od 1. 6. do 10. 9.
Rezervacije 3 dni vnaprej

129,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo