Vsa naročena darila do 11:30h bodo odposlana še isti delovni dan!
PETROL AKCIJA
1 = 2 akcija
Podari nepozabno doživetje!
Excellence partner

Falkensteiner Hotel & Spa Iadera

Moderna arhitektura in mediteranski šarm

Punta Skala je nedvomno eden izmed najlepših krajev na Hrvaškem, prav tako, kot Falkensteiner Hotel & Spa Iadera. Uživajte v razkošnem in sproščujočem mediteranskem slogu tik ob morju. Inovativna oblika, panoramski razgled in izjemno raznolik svet wellnessa hotel povzdigujejo na sam vrh hrvaških Spa destinacij. V Hotel & Spa Iadera boste spoznali vse svoje čute ter si nabrali nove energije za vsakdanje podvige.
Ul. I 125, 23231 Petrčane, Hrvaška
031 200 000
Več o ponudbi

Punta Skala je nedvomno eden najlepših krajev na Hrvaškem. Uživajte v razkošnem in sproščujočem mediteranskem slogu tik ob morju. Inovativna oblika hotela, mamljivi panoramski razgledi in izredno raznolik svet wellness oaze vsekakor povzdigujejo hotel na sam vrh hrvaških spa destinacij.

Falkensteiner Hotel & Spa Iadera nudi 210 sob in apartmajev s čudovitim pogledom na morje. V hotelu lahko uživate v Acquapura SPA Wellnessu, ki se razprostira na več kot 6.000 kvadratnih metrih. Turška kopel Hammam in urejena savna s panoramskim razgledom so le del bogate ponudbe njihovega SPA centra.

Hotel vam ponuja neverjetno udobje z ekskluzivnimi storitvami s petimi zvezdicami, kjer boste poleg bivanja zagotovo uživali v raznolikosti kulinaričnih užitkov. Njihovi meniji temeljijo na alpsko-jadranski kuhinji z vsemi svojimi posebnostmi. Dalmatinsko mediteransko kuhinjo so dopolnili z italijansko in južnotirolsko kuhinjo. Vsekakor nepozabni in posebni okusi nad katerimi boste navdušeni.

Poleg zgornjega njihova ponudba obsega tudi obilico športnih in rekreacijskih programov, ki jih bodo od julija 2018 dopolnjevali tudi novi športni objekti na prostem. Na voljo boste imeli od tenisa, do odbojke na mivki, pa do golfa, badmintona in košarke. V sklopu hotelskega kompleksa se bo zagotovo našla aktivnost za vsak okus.

V ponudbi naših darilnih paketov prejmete 2 nočitvi z bogatim in okusnim zajtrkom, poleg tega pa lahko uživate v sproščujočem wellnessu Acquapura SPA.

 

Kaj prejmete v darilnem paketu?

  • V darilnem paketu “Sanjski trenutki” prejmete dve nočitvi z zajtrkom. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu “Bogastvo gora, sonca in morja” prejmete dve nočitvi z zajtrkom. Ponudba velja za 2 osebi.

 

Dodatna navodila: 

  • Ponudbo je treba rezervirati 3 dni vnaprej.
  • Ponudbo lahko rezervirate po telefonu ali pošti.
  • Ponudba ni veljavna od 6 do 9 meseca.
apartmaji
badminton
golf
hotel
jakuzzi
klima
lepa narava
panorama
parkirišče
plaža
restavracija
romantični dogodek
savna
terasa
welness
zunanji bazen
2x nočitev z zajtrkom
Velja za 2 osebi
Ne velja od junija do septembra
Rezervacije 3 dni vnaprej

219,80

2x nočitev z zajtrkom
Velja za 2 osebi
Ne velja od junija do septembra
Rezervacije 3 dni vnaprej

219,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo