Mobile menu
Naročila oddana do 12 ure med delavniki bodo odposlana še isti dan!
NAGRADNA IGRA
Si, kar doživiš!
Premium partner

Fenomen Plitvice

Luksuzna nastanitev v osrčju Plitviških jezer

Letovišče Fenomen Plitvice se nahaja v Narodnem parku Plitvička jezera in je označen za UNESCO-vo svetovno dediščino. Nahaja se v bližini velikih slapov in je obkrožen z očarljivo naravo. Notranjost apartmaja je luksuzna in elegantna, zunanji videz letovišča pa spominja na pristno gorsko vasico. Kompleksu pripada tudi vrhunska restavracija, sproščujoč Spa, zunanja telovadnica in otroško igrišče. Obiščite plitviški fenomen in odkrijte lepoto, ko se narava in luksuz združita.
apartmaji
fitnes
klima
kolesarska pot
lepa narava
panorama
parkirišče
piknik
pohodi
restavracija v hotelu
welness
Unnamed Road, 53231, Poljanak, Hrvaška
00385 992 282 103
Več o ponudbi

V objemu čudovite narave, v narodnem parku Plitvička jezera, se nahaja prekrasni resort Fenomen Plitvice. Plitvička jezera so na seznamu svetovne dediščine pod okriljem UNESCA. Resort leži v bližini velikega slapa, pogled iz apartmaja je naravnost fantastičen. Notranjost apartmaja je luksuzna in elegantna, zunanji videz letovišča pa spominja na preprosto gorsko vasico. V kompleksu se nahaja vrhunska restavracija, sproščujoč spa center, zunanja telovadnica in otroško igrišče.

Nacionalni park Plitvice vam omogoča, da uživate v občudovanju avtohtonih rastlin, v piknikih in peko na žaru, tisti bolj pustolovski pa si lahko privoščite zanimivo izkušnjo kolesarjenja ali pohodništva. Predlagamo vam, da nikakor ne zamudite celodnevne ture National Park, kjer vas bo navdušila edinstvena naravna harmonija, impresivna estetika gozdov in očarljivo okolje. Obiščite Plitvice in odkrijte kraj, kjer se združita luksuz in narava.

V ponudbi naših darilnih paketov prejmete eno nočitev v čudovito opremljenih sobah, bivanje v lepem okolju, ki navdušuje skozi celo leto.

 

Kaj prejmete v darilnem paketu?

  • V darilnem paketu “Sanjski trenutki” prejmete 1x nočitev z zajtrkom v sobi Studio Deluxe. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu “Bogastvo gora, sonca in morja” prejmete 1x nočitev z zajtrkom v sobi Studio Deluxe. Ponudba velja za 2 osebi.

 

Koristni nasveti:

  • Ponudbo je potrebno rezervirati 4 dni vnaprej.
  • Ponudbo lahko rezervirate po telefonu ali pošti.
  • Ponudba ne velja za termine od 1. 5. do 1. 10.
Ponudba prisotna na produktih:
Nočitev z zajtrkom v Studio Deluxe sobi
Velja za 2 osebi
Potrebna je rezervacija 4 dni vnaprej
Ne velja od 1. 5. do 1.10.

239,99

Nočitev z zajtrkom v Studio Deluxe sobi
Velja za 2 osebi
Potrebna je rezervacija 4 dni vnaprej
Ne velja od 1. 5. do 1.10.

239,99

PRIJAVA
Odpri sporočilo