Naročila oddana do 12 ure med delavniki bodo odposlana še isti dan!
NAGRADNA IGRA
Si, kar doživiš!

Fitnes Body & Mind

Preobrazite svoje telo in zdravje

Body & Mind je namenjen strankam, ki iščejo kakovost, znanje, nego in celovito izkušnjo, ki jo sestavljajo naš interier, ekipa, pristop in vizija. Ekipa vrhunskih strokovnjakov na različnih področjih, ki jih povezuje pozitivna energija, ljubezen do dela in stremljenje k popolnosti, skupaj ustvarja edinstvene programe Body & Mind z odličnimi dosežki.
fitnes
klima
parkirišče
pilates
skupine
športni center
Vukasovićeva 1, Zagreb
Več o ponudbi

Body&Mind je začetnik sodobnega inteligentnega treninga. Njihovo poslanstvo je povezano z vsako stranko, pa tudi s trgom kot celoto. Osredotočeni so na zagotavljanje celovite storitve vsaki stranki, ki bo prinesla dolgotrajne rezultate tako v fizičnem, kot tudi v duševnem smislu. Njihovo sodobno, inovativno in kakovostno delo je postalo vzor številnim sodelavcem in strokovnjakom v regiji. Svojo vlogo jemljejo resno in skušajo prispevati h krepitvi kolektivne zavesti o inteligentni vadbi, katere osnovni motiv ni estetika, temveč zdravje. Hkrati z vlaganjem v znanje in delovna orodja pokažejo, kako daleč se lahko pride, ko se sanja, verjame in pridno dela.

Danes je v novem centru Body&Mind pokrito področje rekreacije, rehabilitacije, kondicijske priprave, diagnostike in trenerskega izobraževanja. Čeprav je sodobna metoda STOTT PILATES® še vedno njihova posebnost in so njeni principi in filozofija vtkani v njihov celotni pristop, je njihovo znanje in tehnologija veliko bolj obširno in celovitejše, zato stranke dosegajo vrhunske rezultate.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Šport za aktivne« prejmete 1x individualni trening ALI 1x diagnostiko dihalne mehanike. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Adrenalinska doživetja« prejmete začetno diagnozo drže, 4 treninge v skupini na Pilates Reformers ALI 8x progresivni trening (kondicijski-funkcionalni trening) ALI 10x prenatalni in postnatalni trening v majhni homogeni skupini ALI 10x Active Health Fitness Trening (Program kineziterapije) v manjši skupini ALI diagnostiko mehanike dihanja, diagnostika drže in osnovnih gibalnih vzorcev ALI 8x Barre Beauty trening. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »XXL Avantura« prejmete 12x progresivni trening v majhni skupini + začetna diagnoza drže ALI diagnostiko funkcionalnih sposobnosti (vzdržljivosti) s spriroergometrijo ALI 3x individualni trening na napravi PILATES REFORMER + začetni pregled drže ALI 2x individualni trening po izbiri z enim od kineziologov, Mirelo Anić in Igorjem Blažinčićem + začetni pregled dihalne mehanike in drže + diagnostika mehanike dihanja, diagnostiko drže in osnovnih vzorcev gibanja ALI 3x individualni termin programa kinezioterapija ALI 3x individualni termini kondicijske priprave športnikov ALI 12x Barre Beauty trening + začetni pregled drže. Ponudba velja za 1 osebo.

Dodatna navodila:

  • Ponudbo je potrebno rezervirati vsaj 3 delovne dni prej prek telefona ali e-maila
  • Priporočena so udobna oblačila in obutev
Ponudba prisotna na produktih:
1x individualni trening ALI 1x diagnostika dihalne mehanike
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija vsaj 3 delovne dni prej prek telefona ali e-maila

54,99

Začetna diagnoza drže in 4 treningi v skupini na Pilates Reformers ALI 8x progresivni trening (kondicijski-funkcionalni trening) ALI 10x prenatalni in postnatalni trening v majhni homogeni skupini ALI 10x Active Health Fitness Trening (Program kineziterapije) v manjši skupini ALI diagnostika mehanike dihanja, diagnostika drže in osnovnih gibalnih vzorcev ALI 8x Barre Beauty trening
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija vsaj 3 delovne dni prej prek telefona ali e-maila

89,99

PRIJAVA
Odpri sporočilo