Mobile menu
Naročila oddana do 12 ure med delavniki bodo odposlana še isti dan!
NAGRADNA IGRA
Si, kar doživiš!

Fitnes center 4P, Novo mesto

Druženje, vadba in zabava v fitnesu

V 4P fitness clubu v Novem mestu vas čakajo najnovejše kardio naprave in naprave za krepitev moči. Trenerji ves čas spremljajo vaš vadbeni napredek in skrbijo za ustrezno izvajanje vaj. Pomagali vam bodo sestaviti ustrezen vadbeni program, ki bo v skladu z vašimi željami in pričakovanji ter bo vodil do uresničitve zastavljenih ciljev. Z vami bodo na poti do ustvarjanja močnega in zdravega telesa, ki prinaša nagrado v obliki dobrega počutja in odlične samopodobe.
bar-lokal
fitnes
klima
parkirišče
pilates
skupinske vadbe
športni center
wi-fi
Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto
040 332 204
Več o ponudbi

Fitnes 4P v Novem mestu  bo za vaš izgled poskrbel s pomočjo priznanih inštruktorjev fitnesa, ki vam bodo svetovali ter posebej za vas pripravili vadbeni program, da boste hitro in učinkovito oblikovali vitko in fit telo! Obisk fitnesa krepi telo in odpravlja maščobne blazinice, posledično pa se samopodoba poveča. Prizadevajo si za odlične rezultate obiskovalcev fitnes centra, ki prinašajo rezultate dan za dnem, ne le v času sezone!

Poskrbite za svoje zdravje in zaščito pred morebitnimi boleznimi današnjega časa in se ob tem zabavajte v družbi enako mislečih, pozitivno naravnanih ljudi. Ob temu lahko izkoristite obisk tudi v fitnes baru, kjer se lahko okrepčate z osvežilno pijačo in proteinskimi napitki.

Fitnes center je zasnovan tako, da ponuja prijetno atmosfero, ki spodbudno vpliva na počutje obiskovalcev in vpliva na motivacijo do vadbe ter tako pripomore k doseganju zastavljenih ciljev. V ponudbi lahko izbirate med klasičnim fitnesomosebnim trenerstvom ter številnimi vodenimi vadbami. Primer vodene vadbe je »Zumba«, ki je plesna vadba, ob vročih latinskoameriških ritmih. »Bootcamp« program temelji na intervalnem načinu treniranja, kar je ključ do izboljšanja srca, dihal in ožilja. Treningi med seboj variirajo, zato so za stranke zabavni, telo pa prisilijo k maksimalni intenzivnosti. Obisk »pilatesa« bo okrepil mišice trupa, ohranitev stabilnosti telesa, mobilizacije hrbtenice ter izboljšanju amplitude gibanja.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Nega v spa centru« prejmete letno članarino (članska kartica, merjenje telesne sestave, uvodna ura s trenerjem ter 2 proteinska napitka) in en dnevni vstop. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Masaža in wellness« prejmete 5x dnevni vstop in člansko kartico. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Masaža in wellness LUX« prejmete letno članarino (člansko kartico, merjenje telesne sestave, uvodno uro s trenerjem in 2 proteinska napitka) ter 5x dnevni vstop. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Lepotna nega in sprostitev« prejmete letno članarino (članska kartica, merjenje telesne sestave, uvodna ura s trenerjem ter 2 proteinska napitka) in en mesec kombinirane vstopnice (fitnes ter vodene vadbe). Ponudba velja za 1 osebo.

Dodatna navodila

  • Odsvetujemo uživanje hrane tik pred obiskom fitnesa in vodenih vadb.
  • Potrebna je čista obutev za notranje prostore.
  • S seboj prinesite vodo in brisačo.
  • Pri vseh paketih je potrebna rezervacija vsaj 1 dan prej.
  • Rezervacijo opravite preko telefona.
Ponudba prisotna na produktih:
Letna članarina (članska kartica, merjenje telesne sestave, uvodna ura s trenerjem ter 2 proteinska napitka) + en dnevni vstop, za 1 osebo
Potrebna rezervacija 1 dan prej po telefonu

29,99

5x dnevni vstop in članska kartica
Velja za 1 osebo, rezervacija 1 dan prej

44,99

Letna članarina (članska kartica, merjenje telesne sestave, uvodna ura s trenerjem ter 2 proteinska napitka) + 5x dnevni vstop, za 1 osebo
Potrebna rezervacija 1 dan prej po telefonu

64,99

Letna članarina (članska kartica, merjenje telesne sestave, uvodna ura s trenerjem ter 2 proteinska napitka) + en mesec kombinirana vstopnica (fitnes ter vodene vadbe), za 1 osebo
Potrebna rezervacija 1 dan prej po telefonu

89,99

PRIJAVA
Odpri sporočilo