Mobile menu
Naročila oddana do 12 ure med delavniki bodo odposlana še isti dan!
NAGRADNA IGRA
Si, kar doživiš!
Premium partner

Fitnes center 4P

Druženje, vadba in zabava v fitnes centru

V 4P fitness clubu vas čakajo najnovejše kardio naprave in naprave za krepitev moči. Trenerji ves čas spremljajo vaš vadbeni napredek in skrbijo za ustrezno izvajanje vaj. Pomagali vam bodo sestaviti ustrezen vadbeni program, ki bo v skladu z vašimi željami in vas bo obenem vodil do uresničitve zastavljenih ciljev. Osebje bo z vami na poti do ustvarjanja močnega in zdravega telesa, ki prinaša nagrado v obliki dobrega počutja in odlične samopodobe.
bar-lokal
fitnes
klima
parkirišče
pilates
športni center
Industrijska cona Šiška, Stegne 11, 1000 Ljubljana, Slovenia
040 332 220
Več o ponudbi

Fitnes 4P v Ljubljani bo za vaš izgled poskrbel s pomočjo priznanih inštruktorjev fitnesa, ki vam bodo svetovali ter posebej za vas pripravili vadbeni program, da boste hitro in učinkovito oblikovali vitko in fit telo! Obisk fitnesa krepi telo in odpravlja maščobne blazinice, posledično pa se samopodoba poveča. Prizadevajo si za odlične rezultate obiskovalcev fitnes centra, ki prinašajo rezultate dan za dnem, ne le v času sezone!

Fitnes center je zasnovan tako, da ponuja prijetno atmosfero, ki spodbudno vpliva na počutje obiskovalcev in vpliva na motivacijo do vadbe ter tako pripomore k doseganju zastavljenih ciljev. Poskrbite za svoje zdravje in zaščito pred morebitnimi boleznimi današnjega časa in se ob tem zabavajte v družbi enako mislečih, pozitivno naravnanih ljudi. Ob temu lahko izkoristite obisk tudi v fitnes baru, kjer se lahko okrepčate z osvežilno pijačo in proteinskimi napitki.

V ponudbi lahko izbirate med klasičnim fitnesomosebnim trenerstvom ter številnimi vodenimi vadbami. Primer vodene vadbe je »Zumba«, ki je plesna vadba, ob vročih latinskoameriških ritmih. »Bootcamp« program temelji na intervalnem načinu treniranja, kar je ključ do izboljšanja srca, dihal in ožilja. Treningi med seboj variirajo, zato so za stranke zabavni, telo pa prisilijo k maksimalni intenzivnosti. Obisk »pilatesa« bo okrepil mišice trupa, ohranitev stabilnosti telesa, mobilizacije hrbtenice ter izboljšanju amplitude gibanja.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Nega v spa centru« prejmete 3x obisk fitnes centra ALI vodene vadbe ALI svetovanje o prehrani. Ponudba velja za 1 osebo
  • V darilnem paketu »Masaža in wellness« prejmete dopoldansko mesečno karto (velja do 17. ure) ALI 5x obisk fitnesa ali vodene vadbe ALI 1 uro vadbe z osebnim trenerjem in merjenje telesne sestave. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Lepotna nega in sprostitev« prejmete celodnevno mesečno karto (fitnes ali vodena vadba) z uro svetovanja (30 min). Ponudba velja za 1 osebo.

Dodatna navodila

  • Odsvetujemo uživanje hrane tik pred obiskom fitnesa in vodenih vadb.
  • Potrebna je čista obutev za notranje prostore.
  • S seboj prinesite vodo in brisačo.
  • Potrebna je rezervacija 1 dan prej.
  • Rezervacijo lahko opravite preko telefona.
Ponudba prisotna na produktih:
3x obisk fitnesa ALI vodene vadbe ALI svetovanje o prehrani
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 1 dan prej po telefonu

29,99

Dopoldanska mesečna karta (do 17h) ALI 5x obisk fitnesa ali vodene vadbe ALI 1h vadbe z osebnim trenerjem in merjenje telesne sestave
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 1 dan prej po telefonu

44,99

Celodnevna mesečna karta (fitnes ali vodena vadba) z uro svetovanja (cca 30 min)
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 1 dan prej po telefonu

89,99

PRIJAVA
Odpri sporočilo