Vsa naročena darila do 11:30h bodo odposlana še isti delovni dan!
PETROL AKCIJA
1 = 2 akcija
Podari nepozabno doživetje!

Fitnes center Kemo, Brežice

Poskrbite za svoje zdravje in izgled

Danes je v modernem svetu človeško telo podloženo vse več psihičnim in vse manj fizičnim aktivnostim. Fitnes center Kemo vas vabi v sodobno opremljen fitnes z možnostjo individualnih treningov, pod budnim očesom osebnega trenerja. Nudijo vam vadbo na prostih utežeh, fitnes napravah in kardio napravah (sobno kolo, tekaška steza, orbitrek). S strokovnimi nasveti vam bodo pomagali tako pri hujšanju, kot pri pridobivanju mišične mase in moči.
Cesta bratov Milavcev 16, 8250 Brežice
031 423 600
Več o ponudbi

Fitnes center Kemo lahko obiščete v Brežicah. Ponuja vam sodobne naprave in modern pristop osebnih trenerjev. Fitnes je odlična oblika vadbe, saj združuje veliko različnih vaj in omogoča različne treninge, ki nikoli ne postanejo dolgočasni. Treningi v fitnesu pripeljejo posameznika do željenih ciljev (hujšanje, moč, mišična masa, rekreacija,…). Prednost fitnesa je tudi ta, da lahko posameznik trenira sam in je tako odvisen samo od svojega časa. Uro vadbe si lahko vsak popolnoma prilagaja glede na svoj urnik in želje.

V našem paketu lahko prejmete individualni trening s svetovanjem v fitnesu, kjer se boste naučili kako do lepega in zdravega telesa. Osebni trener najde pravo rešitev v pravem trenutku, saj obstaja nešteto oblik treningov in vsak ima svoj namen. Odločite se poskrbeti zase in za dobro počutje v svojem telesu.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Šport za vsakogar« prejmete individualni trening v fitnesu s svetovanjem in vodenim treningom (6 obiskov). Ponudba velja za 1 osebo.

 

Dodatna navodila:

  • Odsvetujemo uživanje hrane tik pred obiskom fitnesa in vodenih vadb.
  • Potrebna je udobna obutev za notranje prostore.
  • S seboj prinesite vodo in brisačo.
  • Rezervacijo lahko opravite preko telefona.
  • Rezervacija je potrebna 1 dan prej.
fitnes
klima
skupine
športni center
wi-fi
Individualni trening v fitnesu s svetovanjem in vodenim treningom (6 obiskov)
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 1 dan prej po telefonu

24,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo