Mobile menu
Naročila oddana do 12 ure med delavniki bodo odposlana še isti dan!
NAGRADNA IGRA SXP1
NAGRADNA IGRA
SelectBOX
Si, kar doživiš!
Premium partner

Forest Apartments Videc

Sproščujoč oddih v osrčju neokrnjene narave

V turističnem naselju Pohorje Village vas pričakujejo, da jih obiščete in si privoščite sproščujoč oddih v apartmajih Forest Apartments Videc. V osrčju neokrnjene narave med pohorskimi griči boste našli najboljši kraj za sprostitev in odklop od vsakdanjih skrbi. Prostorni apartmaji, ki so namenjeni družinam, parom ali prijateljem, omogočajo visoko kakovost bivanja in so odlična izhodiščna točka za izlete.
apartmaji
notranji bazen
otroci
restavracija
Več o ponudbi

Apartmaji Forest Apartment Videc v turističnem naselju Pohorje Village ponujajo udobno in kakovostno bivanje. Ne glede na to ali jih boste obiskali v krogu družine ali prijateljev se bodo prilagodili vašim željam in potrebam. Z veseljem sprejmejo tudi večje skupine, saj prostorni in svetli apartmaji omogočajo namestitev dodatnih ležišč. Izbirate pa lahko tudi med široko ponudbo dodatnih storitev. Obiščite njihov SPA center, podajte se na energetsko pot Bolfenk ali  pa si izposodite nordijske pohodne palice in raziščite skrite kotičke Pohorja. V neokrnjeni naravi boste imeli možnost, da se naužijete svežega zraka, preizkusite lokalno pohorsko kulinariko in preživite čas s svojimi najbližjimi. Notranjost apartmajev ima pridih domačnosti, pogled na terasi ali balkonu pa se razprostira na neoviran zeleni gozd.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Nebeški pobeg« prejmete 1 nočitev v studiu 2+1, 3-urni vstop v SPA, priročnik z navodili in zemljevidom Energetske poti Bolfenk in pohorsko sladico. Ponudba velja za dve osebi.
  • V darilnem paketu »Čarobni oddih« prejmete 1 nočitev v studiu 2+1, pijačo dobrodošlice – Pohorski čaj ali kava, 3-urni vstop v Wellness center in povratni prevoz s krožno kabinsko žičnico.  Ponudba velja za dve osebi.

Dodatna navodila:

  • Ponudba ne velja v top zimski sezoni.
  • Potrebna je rezervacija najmanj 2 dni vnaprej preko telefona ali elektronske pošte.
Ponudba prisotna na produktih:
Nočitev v studiu 2+1
3-urni vstop v SPA
Priročnik z navodili in zemljevidom Energetske poti Bolfenk in pohorsko sladico.
Velja za 2 osebi
Potrebna je rezervacija 2 dni prej

109,99

Nočitev v studiu 2+1, pijača dobrodošlice - Pohorski čaj ali Pohorska kava
3-urni vstop v Wellness center
Povratni prevoz s krožno kabinsko žičnico
Velja za 2 osebi
Potrebna je rezervacija 2 dni prej

144,99

PRIJAVA
Odpri sporočilo