Naročila oddana do 12 ure med delavniki bodo odposlana še isti dan!
NAGRADNA IGRA
Si, kar doživiš!

Frizerski salon Perla

Vrhunsko oblikovanje in striženje pričesk

Svojim strankam že od prvega dne nudijo vrhunske storitve. Osebje ima mnogo izkušenj, ki jih navdihuje za nadaljnje ustvarjanje in iskanja nečesa novega, boljšega. Uživajo ob vizualnih spremembah strank, ki jih dosegajo z različnimi tehnikami striženja. V ponudbi lahko prejmete modno striženje, fen frizuro, barvanje las, obrvi in trepalnic ter alternativno zdravljenje las. Prepustite rokam strokovnjakov, ki bodo znali prisluhniti vašim željam, da boste s svojim videzom vedno zadovoljni.
klima
parkirišče
wi-fi
Ulica heroja Staneta 1B, 3310 Žalec
031519384
Več o ponudbi

V frizerskem salonu Perla v Žalcu vam v intimnem vzdušju salona ustvarijo frizuro, ki vam najbolj paše ali pa ste si jo zaželeli. Nudijo vrhunske storitve oblikovanja pričesk in zdravljenja las. Prepustite se rokam strokovnjakov, ki bodo znali prisluhniti vašim željam.

Iz večletnih izkušenj črpajo navdih pri iskanju novih in ustvarjalnih pričesk. Stranke so vedno na prvem mestu, njihove želje ter predlogi pa so upoštevani. Prepustite se rokam strokovnjakov, ki bodo znali prisluhniti vašim željam.

Kaj prejmete v paketu?

   • V darilnem paketu »Nega v spa centru« prejmete modno fen frizuro in alternativno zdravljenje las. Ponudba velja za eno osebo.
   • V darilnem paketu »Masaža in wellness« prejmete modno striženje, fen frizuro in alternativno zdravljenje las. Ponudba velja za eno osebo.
   • V darilnem paketu »Masaža in wellness +« prejmete modno striženje, fen frizuro, masažo lasišča ter barvanje obrvi in trepalnic. Ponudba velja za eno osebo.
   • V darilnem paketu »Masaža in wellness LUX« prejmete barvanjelas, striženje, fen frizuro in alternativno zdravljenje las. Ponudba velja za eno osebo.
   • V darilnem paketu »Lepotna nega in sprostitev« prejmete barvanje las, pramene, fen frizuro, alternativno zdravljenje las in globinsko oblikovanje obrvi. Ponudba velja za eno osebo.

Dodatna navodila:

   • Termin je potrebno rezervirati 2 dni prej.
   • Rezervacijo opravite preko telefona.
Ponudba prisotna na produktih:
Modna fen frizura
Alternativno zdravljenje las
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu

29,99

Modno striženje
Fen frizura
Alternativno zdravljenje las
Velja za 1 osebo, potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu

44,99

Modno striženje
Fen frizura
Masaža lasišča
Barvanje obrvi in trepalnic
Velja za 1 osebo

54,99

Barvanje las
Striženje
Fen frizura
Alternativno zdravljenje las
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu

64,99

Barvanje las + prameni
Striženje
Fen frizura
Alternativno zdravljenje las
Globinsko oblikovanje obrvi
Barvanje obrvi
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu

89,99

PRIJAVA
Odpri sporočilo