Naročila oddana do 12 ure med delavniki bodo odposlana še isti dan!
NAGRADNA IGRA
Si, kar doživiš!
Premium partner

Trampolin park Gib, Ljubljana

Uganjanje vragolij na trampolinih za vse generacije

Trampolin park Gib se nahaja v centru Športnega društva GIB Ljubljana Šiška in nudi sprostitev ter zabavo za vse generacije na več kot 300 m². Otroci in mladostniki so navdušeni nad številnimi možnostmi skakanja, ki jih nudi trampolin park, in ker prav ti potrebujejo veliko gibanja, jim je v Gib parku omogočeno, da nakopičeno energijo sprostijo skozi skakanje. iz enega trampolina na drugega in svoje skoke začinijo z atraktivnim skokom v pene.
animacija
klima
otroci
parkirišče
skupine
skupinske vadbe
športni center
wi-fi
Drenikova ulica 32, 1000 Ljubljana
(01) 514 13 30
Več o ponudbi

Trampolin park Gib boste našli v Ljubljani, natančneje v centru Športnega društva GIB. Z obsegom na več kot 300 m² velja za prvi trampolin park v Sloveniji in nasploh v južni Evropi. Takšni trampolin parki po svetu so prava atrakcija za vse starosti, saj nudijo zabavo in pravo dozo adrenalina. Svojo tehniko skokov lahko pilimo in razvijamo s skokom v bazen s penicami. Začetnikom so tu odprta vrata v svet skokov in poskokov, pri čemer lahko prosto skačejo z enega trampolina na drugega ali se igrajo raznovrstne skakalne igre, kot je Dodge ball na poševnih trampolinih, kjer med seboj tekmujeta dve ekipi. Prava atrakcija je tudi dolga steza Tumble lane, ki omogoča zabijanje na koš na koncu steze.

V naši ponudbi lahko izbirate med različnim številom obiskov trampolin parka, zraven tega pa dobite še Super Jump nogavice in zapestnico in/ali bidon ter majico.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Šport za vsakogar« prejmete 2x obisk po uro skakanja, 2x Super Jump nogavice in 2x Super Jump zapestnico.
  • V darilnem paketu »Zabava v naravi« prejmete 2x obisk po dve uri skakanja, 2x Super Jump nogavice in 2x Super Jump zapestnico.
  • V darilnem paketu »Šport za aktivne« prejmete 5x obisk po uro skakanja, 1x Super Jump nogavice, 1x Super Jump zapestnico in 1x Super Jump Bidon.
  • V darilnem paketu »Adrenalinska doživetja« prejmete 8x obisk po uro skakanja, 1x Super Jump nogavice, 1x Super Jump zapestnico, 1x Super Jump bidon in 1x Super Jump majico.

 

Dodatna navodila:

  • Odsvetujemo uživanje hrane tik pred športnimi aktivnostmi.
  • Potrebna je primerna oprema.
  • Proste termine prej preverite preko telefona.
Ponudba prisotna na produktih:
2x obisk po 1 h skakanja, 2x Super Jump nogavice in 2x Super Jump zapestnica
Proste termine vnaprej preverite po telefonu

29,99

2x obisk po 2 h skakanja, 2x Super Jump nogavice in 2x Super Jump zapestnica
Proste termine vnaprej preverite po telefonu

44,99

5x obisk po 1 h skakanja, 1x Super Jump nogavice, 1x Super Jump zapestnica, 1x Super Jump Bidon
Proste termine vnaprej preverite po telefonu

54,99

8x obisk po 1 h skakanja, 1x Super Jump nogavice, 1x Super Jump zapestnica, 1x Super Jump bidon, 1x Super Jump majica
Proste termine vnaprej preverite po telefonu

89,99

PRIJAVA
Odpri sporočilo