Mobile menu
Naročila oddana do 12 ure med delavniki bodo odposlana še isti dan!
NAGRADNA IGRA
Si, kar doživiš!

Glasbena šola Amarilis

Naj glasba popestri vaše življenje

Glasba je življenje! Da bo vaše življenje vsak dan barvito in polno navdiha, lahko poskrbite tudi s petjem in igranjem inštrumentov. Glasbena šola Amarilis v Ljubljani ponuja pester izbor tako klasičnih kot tudi kreativnih glasbenih programov, ki so primerni za vse starosti. Njihov način poučevanja temelji na dobro usvojenih osnovah, pravi motivaciji in kreativni svobodi. Odločite se za glasbeni tečaj in dodajte svoj košček v mozaik čudovitega glasbenega sveta.
glasba-v-zivo
klima
parkirišče
skupine
wi-fi
Savska cesta 5, 1000 Ljubljana
070 750 189
Več o ponudbi

Glasbena šola Amarilis v Ljubljani se lahko pohvali s strokovnim kolektivom z mladostno energijo, ki jo z veseljem razdajajo na koncertih in v učilnicah. Prehojena glasbena pot jih je naučila, da so najpomembnejši dobro postavljeni temelji, prava motivacija in kreativna svoboda. Prav to so temelji, na katerih stoji šola in so njihovo vodilo. Izbirate lahko med pestro ponudbo tako klasičnih kot tudi kreativnih glasbenih programov.

Programi so primerni za vse starosti, saj se zdi zaposlenim znanje in izkušnje pomembno deliti tako z najmlajšimi kot tudi starejšimi, da lahko vsak doda svoj košček v mozaik čudovitega glasbenega sveta. Ali boste izbrali profesionalno glasbeno pot ali pa le zabavno glasbeno izobraževanje za širjenje lastnih obzorij pa je vaša odločitev.

V naši ponudbi prejmete pouk instrumenta ali petja za eno ali dve osebi ali glasbeno vzgojo za predšolske otroke. Napolnite svoje življenje z glasbo!

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Nega v spa centru« prejmete 1x 30 min individualnega pouka instrumenta oz. petja in strokovno svetovanje. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Masaža in wellness« prejmete 1x 60 min individualnega pouka instrumenta oz. petja in strokovno svetovanje. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Masaža in wellness LUX« prejmete 5 obiskov glasbene vzgoje za predšolske otroke ALI 2x 45 min individualnega pouka instrumenta oz. petja oz. priprave na sprejemni preizkus za vpis v glasbeno šolo. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Lepotna nega in sprostitev« prejmete  6 obiskov glasbene vzgoje za predšolske otroke od 3 do 6 let (za 1 osebo) ALI 2x 60 min individualnega pouka instrumenta oz. petja oz. priprave na sprejemni preizkus za vpis v glasbeno šolo (za 1 osebo) ALI 2x 45 min pouka v paru (za 2 osebi).
  • V darilnem paketu »Harmonija lepotnih tretmajev« prejmete 10 obiskov glasbene vzgoje za predšolske otroke od 3 do 6 let (za 1 osebo) ALI 4x 45 min individualnega pouka instrumenta oz. petja oz. priprave na sprejemni preizkus za vpis v glasbeno šolo in darilo (za 1 osebo) ALI 4x 45 min pouka v paru (za 2 osebi).
  • V darilnem paketu »Neprecenljiva doživetja« prejmete  6 obiskov glasbene vzgoje za predšolske otroke od 3 do 6 let (za 1 osebo) ALI 2x 60 min individualnega pouka instrumenta oz. petja oz. priprave na sprejemni preizkus za vpis v glasbeno šolo (za 1 osebo) ALI 2x 45 min pouka v paru (za 2 osebi).
  • V darilnem paketu »Najlepši trenutki v dvoje« prejmete 10 obiskov glasbene vzgoje za predšolske otroke od 3 do 6 let (za 1 osebo) ALI 4x 45 min individualnega pouka instrumenta oz. petja oz. priprave na sprejemni preizkus za vpis v glasbeno šolo in darilo (za 1 osebo) ALI 4x 45 min pouka v paru (za 2 osebi).

 

Dodatna navodila:

  • Potrebna je rezervacija 5 dni prej.
  • Rezervacijo lahko opravite prek telefona ali elektronske pošte.
Ponudba prisotna na produktih:
1x 30 min individualnega pouka instrumenta oz. petja in strokovno svetovanje
Velja za 1 osebo
Potrebna je rezervacija 5 dni prej

29,99

1x 60 min individualnega pouka instrumenta oz. petja in strokovno svetovanje
Velja za 1 osebo
Potrebna je rezervacija 5 dni prej

44,99

5 obiskov glasbene vzgoje za predšolske otroke ALI 2x 45 min individualnega pouka instrumenta oz. petja oz. priprave na sprejemni preizkus za vpis v glasbeno šolo
Velja za 1 osebo
Potrebna je rezervacija 5 dni prej

64,99

6x glasbene vzgoje za predšolske otroke ALI 2x 60min individualnega pouka instrumenta oz. petja oz. priprave na sprejemni preizkus za vpis v glas. šolo, za 1 osebo ALI 2x 45min pouka za 2 osebi
Potrebna je rezervacija 5 dni prej

89,99

6 obiskov glasbene vzgoje za predšolske otroke (za 1 osebo) ALI
2x 60 min individualnega pouka instrumenta oz. petja oz. priprave na sprejemni preizkus za vpis v glasbeno šolo (za 1 osebo) ALI
2x 45 min pouka v paru (za 2 osebi)
Potrebna je rezervacija 5 dni prej

89,99

10 obiskov glasbene vzgoje za predšolske otroke (za 1 osebo) ALI
4x 45 min individualnega pouka instrumenta oz. petja oz. priprave na sprejemni preizkus za vpis v glasbeno šolo in darilo (za 1 osebo) ALI
4x 45 min pouka v paru (za 2 osebi)
Potrebna je rezervacija 5 dni prej

144,99

PRIJAVA
Odpri sporočilo