Spletna trgovina deluje normalno, vsa darila naročena do 12. ure bodo odposlana še isti delovni dan!
1 = 2 akcija
Podari nepozabno doživetje!

Golden Gloves Gym, Ljubljana

Napolnite se z energijo z najbolj priljubljeno borilno veščino

V telovadnici Golden Gloves Gym dajejo poudarek prijateljskim odnosom pri vadbi. V ta namen prirejajo kampe, seminarje, zabave in zaključne izlete. Njihov namen je, da se člani povežejo med seboj in se motivirajo. Izvajajo programe za učenje tehnik boksa, samoobrambe in funkcionalnih vadb. Z vadbo boste izboljšali splošno počutje, gradili samozavest in oblikovali svoje telo. S fizičnimi aktivnostmi boste razvili tudi moč, hitrost in ravnotežje.
Prušnikova ulica 95, 1210 Ljubljana
070 832 420
Več o ponudbi

Golden Gloves Gym se nahaja v Šentvidu v Ljubljani  in je primeren tako za rekreativce kot tekmovalce, otroke, moške in ženske. Ustanovitelj kluba in glavni trener boksa je Andraž CiuhaBoks in funcionalni trening bosta pripomogla k zdravemu počutju v telesu. Oblikovali si boste postavo in postali fizično zmogljivejši. Skrb večine žensk, da bi zaradi treninga boksa postale preveč mišičaste, je odveč, saj to ni njihov namen treninga. Izgledale boste bolj sveže, fizično in kondicijsko pripravljene na nove podvige in kar je najpomembneje, imele boste več energije, kar se bo kazalo v vašem odličnem počutju.

V naši ponudbi lahko izbirate med boksarsko šolo za moške, ženske ali otroke in med osebnim trenerstvom boksa v mali skupini. Fizične aktivnosti izboljšujejo vaše zdravje, so dobre za vaše srce in ožilje, kar zmanjša  tveganje za srčne bolezni in visok krvni tlak. Pri treningu se razvije moč, hitrost, ravnotežje, fleksibilnost in kondicija.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Šport za vsakogar« prejmete 1x boksarsko kliniko za ženske ali moške (4 obiski) ALI boksarsko šolo za otroke od 4 do 8 let (mesečna karta). Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Zabava v naravi« prejmete boksarsko šolo za otroke od 9 do 16 let (mesečna karta, obiski ob ponedeljkih in sredah).
  • V darilnem paketu » Šport za aktivne« prejmete osebno trenerstvo boksa v mali skupini do 4 oseb (3x trening v 1 mesecu). Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Adrenalinska doživetja« prejmete osebno trenerstvo boksa v mali skupini do 4 oseb (6x trening v enem mesecu). Ponudba velja za 1 osebo.

 

Dodatna navodila:

  • Odsvetujemo uživanje hrane tik pred vadbo.
  • Potrebna je čista obutev za notranje prostore.
  • S seboj prinesite vodo in brisačo.
  • Rezervacijo lahko opravite preko telefona ali emaila.
  • Rezervacija je potrebna 7 dni prej.
klima
parkirišče
skupine
skupinske vadbe
športni center
wi-fi
1x boksarska klinika za ženske ali moške (4 obiski) ALI boksarska šola za otroke, mesečna karta (4-8 let)
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 7 dni prej po telefonu ali emailu

24,80

Boksarska šola za otroke (9-16 let), 1x mesečna karta (pon in sre)
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 7 dni prej po telefonu ali emailu

39,80

Osebno trenerstvo boksa v mali skupini (do 4 osebe), 3x trening v 1 mesecu
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 7 dni prej po telefonu ali emailu

49,80

Osebno trenerstvo boksa v mali skupini (do 4 osebe), 6x trening v enem mesecu
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 7 dni prej po telefonu ali emailu

86,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo