Naročila oddana do 12 ure med delavniki bodo odposlana še isti dan!
NAGRADNA IGRA
Si, kar doživiš!
Premium partner

Gostilna Podfarovž

Kulinarično doživetje vipavske kuhinje v sodobni preobleki

V gostilni Podfarovž vas pričakuje Chef Denis Ibrišimović. Za vas s svojo vrhunsko ekipo pripravlja tradicionalne Vipavske jedi, ki jim doda svoj podpis v moderni preobleki. Pri tem se trudi uporabljati samo sveže in sezonske sestavine, saj se zaveda, da so te osnova za zares okusno jed. Za ljubitelje dobrega vina imajo na voljo pester izbor vin, pridelanih v okoliških vinogradih.
lepa narava
parkirišče
restavracija
skupine
terasa
vinska karta
Ulica Ivana Ščeka 2, 5271 Vipava
040 638 470
Več o ponudbi

Gostilna Podfarovž slovi kot ena izmed najboljših restavracij v svoji regiji in širše. Od leta 2017, ko je vodenje prevzel chef Denis Ibrišimović je restavracija doživela pravi kulinarični vzpon. Ponujajo vam edinstveno gurmansko izkušnjo, ki temelji na tradicionalni vipavski kuhinji z modernim pridihom. Chef in ekipa se ves čas trudijo, da bi zadovoljili še tako zahtevne goste. Izbirate lahko med a la carte ponudbo ali pa se prepustite izboru chefa in njegove ekipe. Kakorkoli se boste odločili, vas zagotovo ne bodo razočarali, saj so vse jedi pripravljene iz svežih, sezonskih in lokalnih sestavin. Ponosni so na to, da že od samega začetka sodelujejo z najboljšimi domačimi dobavitelji. Njihovo prijazno osebje vam z veseljem svetuje tudi pri izbiri vina ali druge pijače. Ponosni so na lastno hišno Penino zelen, katere pridelava od grozdja do vina, v celoti poteka v Vipavi. Obiščite jih in se prepustite edinstveni kulinarični izkušnji lokalne kulinarike izpod rok vrhunskih kuharjev.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Dobra miza« prejmete 3-hodni meni in kozarec Šefove penine. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu »Ekstravagantna večerja« prejmete 4-hodni meni, sladico in kozarec Šefove penine. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu »Okusi vrhunskih chefov« prejmete 4-hodni meni, sladico z vinsko spremljavo. Ponudba velja za 2 osebi.

 

Dodatna navodila:

  • V gostilni predhodno opozorite na morebitne alergije
  • Pred obiskom preverite jedilnik v primeru veganstva ali vegetarijanstva
  • Rezervacija je potrebna 3 dni prej, preko telefona ali maila
Ponudba prisotna na produktih:
3-hodni meni
Kozarec Šefove penine
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 3 dni prej

64,99

4-hodni meni
Sladica
Kozarec Šefove penine
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 2 dni prej

89,99

4-hodni meni
Sladica
Vinska spremljava
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 2 dni prej

144,99

PRIJAVA
Odpri sporočilo