Spletna trgovina deluje normalno, vsa darila naročena do 12. ure bodo odposlana še isti delovni dan!
1 = 2 akcija
Podari nepozabno doživetje!

Restavracija Pustara

Pristni okusi Slavonije na hrvaškem podeželju

Agroturizem Višnjica v čudovitem podeželskem ambientu ponuja jedi iz svežih doma pridelanih sestavin, ki jih navdihujejo tradicionalni slavonski recepti. Poskusiti velja hišne specialitete, kot so divjačinski file v omaki iz gozdnih sadežev, goveji zrezek v poprovi omaki in puranji file v omaki iz divjih gob. Izvrstne jedi, vrhunska vina, domači aperitivi in prijazno osebje vas bodo tu zagotovo popeljali na pravo kulinarično popotovanje.
Višnjica bb, 33520 Slatina, Hrvaška
00385 33 401 650
Več o ponudbi

Agroturizem Višnjica se nahaja na slavonskem podeželju in obsega hotel z restavracijo, konobo, bar, dvorane za sestanke in dogodke, velik vrt in hlev s konji. Gostilna Višnjica ponuja čudovit rustikalni ambient in veliko sončno teraso. Njihove jedi navdihujejo bogati tradicionalni slavonski recepti, pripravljene pa so iz svežih doma pridelanih sestavin. Izvrstne jedi, vrhunska vina, domači aperitivi in prijazno osebje vas bodo tu zagotovo popeljali na pravo kulinarično popotovanje.

To je idealen kraj za spontane dnevne obiske, družinska praznovanja na čudoviti sončni terasi ali intimna večerna druženja ob prasketanju ognja iz kamina. Tu boste uživali v pristnih okusih tradicionalnih jedi, kot so slavonski čobanac, ribja enolončnica in odojek ter jagnjetina z ražnja. Poskusiti pa velja tudi hišne specialitete, kot so divjačinski file v omaki iz gozdnih sadežev z domačimi njoki iz sladkega krompirja, goveji zrezek v poprovi omaki s pečenim sladkim krompirjem in puranji file v omaki iz divjih gob z zelenimi rezanci.

V naši ponudbi prejmete pladenj slavonskih dobrot ali 3-hodno kosilo po izboru chefa. Ob tem pa vam bodo za popolno kulinarično doživetje postregli še s kozarcem vina.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Raziskovanje okusov« prejmete pijačo dobrodošlice, slavonski pladenj in kozarec vina. Ponudba velja za dve osebi.
  • V darilnem paketu »Miza za dva« prejmete pijačo dobrodošlice, 3-hodno kosilo ali večerjo po izboru chefa in kozarec vina ob glavni jedi. Ponudba velja za dve osebi.
  • V darilnem paketu »Mal za pod zob« prejmete pijačo dobrodošlice, slavonski pladenj in kozarec vina. Ponudba velja za dve osebi.
  • V darilnem paketu »Miza po domače« prejmete pijačo dobrodošlice, 3-hodno kosilo ali večerjo po izboru chefa in kozarec vina ob glavni jedi. Ponudba velja za dve osebi.

 

Dodatna navodila:

  • Potrebna je rezervacija 3 dni prej.
  • V restavraciji predhodno opozorite na morebitne alergije.
  • Predhodno opozorite na morebitno veganstvo ali vegetarijanstvo.
EKO pridelane sestavine
kolesarska pot
lepa narava
otroska-igrala-zunanja
prenočišča
restavracija
romantični dogodek
vinska karta
Pijača dobrodošlice
Slavonski pladenj
Kozarec vina
Velja za 2 osebi
Potrebna je rezervacija 3 dni prej

24,80

Pijača dobrodošlice
3 hodno kosilo ali večerja po izboru chefa
Kozarec vina ob glavni jedi
Velja za 2 osebi
Potrebna je rezervacija 3 dni prej

39,80

Pijača dobrodošlice
Slavonski pladenj
Kozarec vina
Velja za 2 osebi
Potrebna je rezervacija 3 dni prej

24,80

Pijača dobrodošlice
3 hodno kosilo ali večerja po izboru chefa
Kozarec vina ob glavni jedi
Velja za 2 osebi
Potrebna je rezervacija 3 dni prej

39,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo