Za naročila do 12. ure, dostava: naslednji delovni dan. V času povečane obremenitve dostavne službe do 3 delovne dni.
Podari nepozabno doživetje!

Gostilna Vrtnica

Sezonska kulinarika ob prelepi Muri

Gostilna Vrtnica v Zgornjem Konjišču gostom ponuja sezonske jedi iz čemaža, divjih špargljev, jurčkov, kostanja in aronije, pripravljajo pa tudi druge ribje in mesne jedi. Poskusite pljučni file s tartufi, bučnim pirejem in slivami ali pa brancina na žaru z rožmarinovim krompirčkom, zraven pa si privoščite še kozarec odličnega lokalnega vina. Poleg okusnih jedi ponujajo tudi udobna prenočišča, velik fitnes in sproščujoče masaže. Vse za popolno razvajanje!
Zgornje Konjišče 2, 9253 Apače
040 371 704
Več o ponudbi

Gostilna Vrtnica v Zgornjem Konjišču gostom ponuja sezonske jedi iz čemaža, divjih špargljev, jurčkov, kostanja in aronije, pripravljajo pa tudi druge ribje in mesne jedi. Poskusite pljučni file s tartufi, bučnim pirejem in slivami ali pa brancina na žaru z rožmarinovim krompirčkom. Poleg tega pa ponujajo tudi odlična vina lokalnih pridelovalcev. V notranjosti gostilne lahko sprejmejo do 90 gostov, na terasi pa še dodatnih 50 žejnih in lačnih.

Ponudbo so obogatili s prenočišči, za goste pa lahko organizirajo tudi aktiven oddih. S kolesom ali peš jih popeljejo po prelepih poteh ob reki Muri, jim po njej organizirajo adrenalinski spust, pripravijo piknik v naravi ali organizirajo nabiranje čemaža. Za zdravo telo in veselo dušo lahko poskrbite v fitnesu, ki se razprostira na 130 kvadratnih metrih, lahko pa obiščete tudi fizioterapevta in si privoščite sprostitveno masažo.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Miza za dva« prejmete 3-hodni meni (predjed/juha, glavna jed, sladica). Ponudba velja za dve osebi.
  • V darilnem paketu »Ekstravagantna večerja« prejmete 3-hodni meni (predjed/juha, glavna jed, sladica), pozdrav iz kuhinje in pijačo dobrodošlice. Ponudba velja za dve osebi.

 

Dodatna navodila:

  • Potrebna je rezervacija vsaj 2 dni vnaprej.
  • V restavraciji predhodno opozorite na morebitne alergije.
  • Predhodno opozorite na morebitno veganstvo ali vegetarijanstvo.
fitnes
prenočišča
savna
terasa
3 hodni meni
Velja za 2 osebi
Rezervacija 2 dni prej

39,80

3 hodni meni in pozdrav iz kuhinje
Pijača dobrodošlice
Velja za 2 osebi
Rezervacija 2 dni prej

79,80

3 hodni meni
Velja za 2 osebi
Rezervacija 2 dni prej

Redna cena: 39,80
Akcijska cena: 35,82

4 hodni meni in pozdrav iz kuhinje
Velja za 2 osebi
Rezervacija 2 dni prej

Redna cena: 59,80
Akcijska cena: 50,83

3 hodni meni in pozdrav iz kuhinje
Pijača dobrodošlice
Velja za 2 osebi
Rezervacija 2 dni prej

Redna cena: 79,80
Akcijska cena: 67,83

PRIJAVA
Odpri sporočilo