Za naročila do 12. ure, dostava: naslednji delovni dan.
Podari nepozabno doživetje!

Turistična kmetija Ravnjak, Slovenj Gradec

Kulinarično doživetje z ekološkimi pridelki

Kmetija leži sredi travnikov pod Uršljo goro, od koder je čudovit pogled na avstrijske Alpe in Pohorje. Svež zrak, idilična lega in pobeg iz mestnega vrveža so le nekateri izmed razlogov, da obiščete kmetijo Ravnjak in preživite vikend v stiku z naravo. Gostitelji so znani po tem, da znajo odlično pripraviti jagnjetino, ki vam jo pripravijo pod peko. Ukvarjajo se tudi z ekološkim kmetovanjem, zato imate pri njih enkratno priložnost okusiti ekološke domače pridelke.
Sele 37, 2380 Slovenj Gradec
041 787 090
Več o ponudbi

Turistična kmetija Ravnjak leži v hribovitem svetu Koroške na 760 m nadmorske višine. Je ob vznožju Uršlje gore ter le streljaj od Slovenj Gradca in Raven na Koroškem. Iz te oaze miru sredi travnikov ima čudovit pogled na Mariborsko Pohorje, Kope, Uršljo goro in Alpe. Lokacija je pisana na kožo vsem, ki si želite mir in tišino, hkrati pa tudi za tiste, ki si želite aktivnih počitnic.

Gostom vsako jutro postrežejo z domačim zajtrkom, tekom dneva s pečeno jagnjetino ali narezkom, zvečer pa z juho, glavno jedjo in sladico. Ukvarjajo se tudi z ekološkim kmetovanjem, zato imate pri njih enkratno priložnost okusiti ekološke domače pridelke.

V našem paketu lahko prejmete degustacijo izbranih izdelkov ter 3- ali 5-hodni meni.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Raziskovanje okusov« prejmete degustacijo izbranih izdelkov. Ponudba velja za 2 osebi. Potrebna rezervacija 1 dan prej po telefonu.
  • V darilnem paketu »Mal za pod zob« prejmete degustacijo izbranih izdelkov. Ponudba velja za 2 osebi. Potrebna rezervacija 1 dan prej po telefonu.
  • V darilnem paketu »Miza po domače« prejmete 3-hodni meni in pijačo. Ponudba velja za 2 osebi. Potrebna rezervacija 1 dan prej po telefonu.
  • V darilnem paketu »Pristni okusi podeželja« prejmete 3-hodni meni in buteljko vina. Ponudba velja za 2 osebi. Potrebna rezervacija 1 dan prej po telefonu.
  • V darilnem paketu »Kmečka pojedina«  prejmete 5-hodni meni z buteljko vina. Ponudba velja za 2 osebi. Potrebna rezervacija 1 dan prej po telefonu.

 

Dodatna navodila:

  • V kolikor je termin prost, rezervacija ni potrebna.
  • Predhodno opozorite na morebitne alergije.
  • Pred obiskom preverite jedilnik v primeru veganstva ali vegetarijanstva.

 

 

EKO pridelane sestavine
kolesarska pot
lepa narava
parkirišče
pohodi
prenočišča
vinska karta
Degustacija izbranih izdelkov
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 1 dan prej po telefonu

24,80

Degustacija izbranih izdelkov
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 1 dan prej po telefonu

24,80

3-hodni meni + ena pijača
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 1 dan prej po telefonu

39,80

3-hodni meni + buteljka vina
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 1 dan prej po telefonu

59,80

5-hodni meni + buteljka vina
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 1 dan prej po telefonu

79,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo