NAROČILA: Oddana do 12:30h bodo odposlana še isti delovni dan!|PODALJŠANJE KARTICE: Pošljite številko kartice ali fotografijo zadnje strani na [email protected]
Podari nepozabno doživetje!
Excellence partner

Vinoteka Movia, Ljubljana

Uživajte v izbrani ponudbi najbolj kakovostnih vin

Družina Kristančič Movia želi v slovenski prostor vnesti najvišje standarde kakovosti in odgovornega uživanja vina. V ta namen so odprli specializirano vinoteko, ki je postala prostor, v katerem se dobro počuti tako vino kot ljudje, ki ga pijejo. Movia je način življenja in predstavlja veličastnost vina, čistost narave in iskrenost avtorja. Predstavlja oznako za brezčasnost in vrhunske standarde, ki jih ljubitelji dobrih vin zelo cenijo. Selekcija odličnih vin vsak dan razveseljuje goste.
Mestni trg 2, 1000 Ljubljana
01 425 54 48
Več o ponudbi

Vinoteko Movia v središču Ljubljane so lastniki odprli z namenom širjenja vinske kulture v Sloveniji, saj želijo v slovenski prostor uvesti najvišje standarde kakovosti in odgovornega uživanja vina. V zgradbi ljubljanskega Magistrata imajo odprto specializirano vinoteko, ki je v kratkem času postala izredno priljubljena med zahtevno ljubljansko publiko. V vinoteki ponujajo degustacije izbranih vin iz njihove nadvse bogate zbirke.

Imajo tudi lastno serijo kristalnih kozarcev Movia Crystal, zato bo vaš užitek v pitju vina še večji, vino pa bo dobilo svojo dokončno obliko. Vina Movia so pridelana z največjo mero spoštovanja narave, brez vsakršnih enoloških posegov in filtracije. Zaradi tega zahtevajo primerno hranjenje. Blagovna znamka Movia je danes med najpomembnejšimi in najpogosteje nagrajenimi s strani domačih in tujih vinskih kritikov, Alešu Kristančiču pa je bil dodeljen naziv inovator in kreator v vinskem svetu.

V naši ponudbi prejmete degustacijo dveh vin za dve osebi. Prijeten ambient in prijazno osebje poskrbita, da se boste po napornem dnevu vsekakor sprostili. Da bo vinska izkušnja še bolj popolna, vam bodo poleg degustacije vin postregli tudi s prigrizkom.

 

Kaj prejmete v paketu?

  •  V darilnem paketu »Raziskovanje okusov« prejmete degustacijo dveh vin in prigrizek. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu »Mal za pod zob« prejmete degustacijo dveh vin in prigrizek. Ponudba velja za 2 osebi.

 

Dodatna navodila:
• Za degustacijo vin je potrebna polnoletnost.
• Rezervacija je potrebna vsaj 1 dan prej.
• Svoj obisk lahko rezervirate preko telefona.

bar-lokal
EKO pridelane sestavine
romantični dogodek
terasa
vinska karta
vinska klet
Degustacija dveh vin + prigrizek
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 1 dan prej po telefonu

24,80

Degustacija dveh vin + prigrizek
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 1 dan prej po telefonu

24,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo