Vsa naročena darila do 12:30h bodo odposlana še isti delovni dan!
PETROL AKCIJA
Podari nepozabno doživetje!

Restavracija Zlatovčica

Restavracija hotela Jezero v osrčju Julijskih Alp

A la carte restavracija s pokrito teraso Zlatovčica nudi izbrano hrano in bogato vinsko ponudbo najboljših slovenskih vinarjev. Riba z Bohinjskega jezera - zlatovčica - po njej nosi ime restavracija, je njihova specialiteta. V dnevnem meniju kuharski mojstri združijo okuse in sezonske dobrote. Restavracija je znana po pestri ponudbi ribjih in ostalih jedi, širokem izboru slovenskih vrhunskih vin in sladic iz domače slaščičarne. 
Ribčev Laz 51, 4265 Bohinjsko jezero
04 572 91 00
Več o ponudbi

Restavracija Zlatovčica se nahaja v Hotelu Jezero tik ob Bohinjskem jezeru v osrčju Julijskih Alp, kjer si lahko napolnite pljuča s svežim planinskim zrakom in ob sončnem zahodu občudujete prekrasne barve gora. A la carte restavracija s pokrito teraso Zlatovčica nudi izbrano hrano in bogato vinsko ponudbo najboljših slovenskih vinarjev. Riba z Bohinjskega jezera – zlatovčica – po njej nosi ime restavracija, je njihova specialiteta. V dnevnem meniju kuharski mojstri združijo okuse in sezonske dobrote. Restavracija je znana po pestri ponudbi ribjih in ostalih jedi, širokem izboru slovenskih vrhunskih vin in sladic iz domače slaščičarne.

Hotel Jezero obkrožen z Julijskimi Alpami, ponuja pravo alpsko doživetje. Nadihajte se svežega gorskega zraka in uživajte v dih jemajoči kulisi tega čudovitega kraja. V okolici hotela so na voljo številne aktivnosti. Lahko kolesarite, se sprehodite okoli jezera ali se po jezeru zapeljete z ladjico, kanuji ali čolni, se odpravite do slapa Savica in se povzpnete z nihalko na Vogel od koder je čudoviti pogled na Bohinjsko jezero, pozimi pa lahko na Voglu tudi smučate. Zaradi svoje lokacije je tudi odlična izbira za vse, ki se želijo povzpeti na katero od okoliških gora.

 

Kaj prejmete v paketu?

 • V darilnem paketu »Dobra miza« prejmete aperitiv in 4-hodni meni. Ponudba velja za dve osebi.
 • V darilnem paketu »Ekstravagantna večerja« prejmete aperitiv, 4-hodni meni in buteljko vina. Ponudba velja za dve osebi.
 • V darilnem paketu »Neprecenljiva doživetja« prejmete aperitiv, 4-hodni meni in buteljko vina. Ponudba velja za dve osebi.

 

Dodatna navodila:

 • Potrebna je predhodna rezervacija.
 • Rezervacijo lahko opravite prek telefona ali elektronske pošte.
 • 4 hodni meni:
  • zeliščno skuto v rezini dimljenega sira na bučkini sekanici
  • špargljeva juha
  • file zlatovčice ocvrt v trdinkini moki na ajdovi kaši z jurčki
  • sladko presenečenje za dva
hotel
parkirišče
restavracija
romantični dogodek
terasa
wi-fi
Aperitiv
4 hodni meni
Velja za 2 osebi
Potrebna je predhodna rezervacija

59,80

Aperitiv
4 hodni meni
Buteljka vina
Velja za 2 osebi
Potrebna je predhodna rezervacija

79,80

Aperitiv
4 hodni meni
Buteljka vina
Velja za 2 osebi
Potrebna je predhodna rezervacija

86,80

Deli srečo naprej

selectbox zapestnice

Želim se prijaviti na novice

PRIJAVA
Odpri sporočilo