Spletna trgovina deluje normalno, vsa darila naročena do 12. ure bodo odposlana še isti delovni dan!
1 = 2 akcija
Podari nepozabno doživetje!

Restavracija Romansa, Ljubljana

Prijetna in sodobna restavracija z odlično ponudbo

Restavracija Romansa je prijeten in sodoben lokal, ki ga odlikuje odlična ponudba malic in kosil ter edinstven ambient. V odprti kuhinji vam nudijo zdravo, svežo in lahko hrano, ki jo bo kuhar pripravil pred vašimi očmi. Veliko izbiro jedi ponujajo za vegetarijance in vegane, poleg tega pa ponujajo slovenske, morske, sezonske jedi, jedi z žara, dnevna kosila in sladice po izbiri. Pridite in odkrijte svojo najljubšo restavracijo!
Maximarket, 1000 Ljubljana
051 285 339
Več o ponudbi

Restavracija Romansa se nahaja v Ljubljani in omogoča skupinska kosila ali večerje do 60 gostov, pri stoječih pogostitvah pa do 120, zato je odlična izbira za organizacijo družabnih srečanj ali novoletnih zabav. Prav tako vam v toplejših dneh ponujajo vrtno teraso za preživljanje lenobnih trenutkov stran od mestnega vrveža.

Restavracija ponuja odlične malice in kosila v edinstvenem ambientu. Ravno tako ponujajo tudi jedi za vegetarijance in vegane, poleg tega pa še slovenske, morske, sezonske jedi, jedi z žara, dnevna kosila in sladice po izbiri. V popoldanskih in večernih urah pa goste še dodatno privablja atraktivna ponudba slovenskih in tujih vin.

V našem paketu lahko brbončice razvajate z 2 ali 5 hodnim menijem in kozarcem vina, ki še dodatno popestri okuse. Privoščite si edinstveno kulinariko v čudovitem ambientu in ne bo vam žal.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Miza za dva« prejmete ploščo ALI T-bone zrezek in aperitiv ter kozarec vina. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V paketu »Ekstravagantna večerja« prejmete 5 hodni meni, aperitiv in dva kozarca vina (rdeče in belo). Ponudba velja za 2 osebi.

 

Dodatna navodila:

  • V gostilni predhodno posvarite na morebitne alergije.
  • Pred obiskom preverite jedilnik v primeru veganstva ali vegetarijanstva.
  • Potrebna je rezervacija 1 dan prej.
  • Rezervacijo lahko opravite preko telefona.
parkirišče
restavracija
terasa
žar
Tri hodni dnevni meni + kozarec hišnega vina
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 1 dan prej po telefonu

39,80

5 hodni meni + aperitiv + 2 kozarca vina (rdečo in belo)
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 1 dan prej po telefonu

79,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo