Za naročila do 12. ure, dostava: naslednji delovni dan. V času povečane obremenitve dostavne službe do 3 delovne dni.
Podari nepozabno doživetje!
Guests winner

Turška restavracija Yildiz Han, Ljubljana

Doživite in okusite čarobni svet turške kuhinje

Turška kuhinja, orientalski večeri in čarobne preproge izpopolnjujejo prostor restavracije Yildiz Han. Dovolite, da vas popeljejo na kulinarično potovanje do Turčije. Ponujajo vam enkratno doživetje turške kuhinje, s pravo turško kavo in sladico. Najboljše, kar ponuja kuhinja sedmih turških pokrajin. V avtentičnem ambientu lahko obedujete in se sproščeno družite. Privoščite si kajenje sadnega tobaka v vodni pipi ali pa uživajte v opazovanju eksotičnih plesalk orientalskih plesov.
Karlovška cesta 19, 1000 Ljubljana
01 426 57 17
Več o ponudbi

Obed je lahko več kot zgolj krožnik hrane. Je priložnost, da se na preprogi domišljije podate v čase in kraje, ki jih ni več ali pa si jih preprosto želite videti in doživeti. In prav te občutke bodo zbudili in privabili na plan v turški restavraciji Yildiz Han. Gostom želijo ponuditi najboljše, kar ponuja značilna kuhinja sedmih turških pokrajin. Turčijo vam bodo dodatno pričarali s čudovitimi orientalskimi večeri. Razvajali vas bodo tudi s pravimi turškimi sladicami, kot je baklava in s pravo turško kavo.

Turški kuharski mojstri vam bodo pripravili izbor specialitet iz različnih turških regij. Te jedi bodo pripravljene po tradicionalnih recepturah zbranih med domačimi. Najbolj znane mesne jedi zbrane v različnih vrstah kebaba sestavljajo le del njihove ponudbe. Poleg tega nudijo pestro izbiro zelenjavnih jedi, pripravljenih iz sveže nabrane zelenjave. Značilno turško aroma sestavljajo z dodatkom mete, česna, peteršilja, origana ter tolčene paprike. Pri tem nikoli ne uporabljajo konzerviranih dodatkov. Sami pripravljajo tudi jogurt iz domačega mleka, ki spremlja marsikatero mesno ali pa zelenjavno jed. V naši ponudbi si lahko privoščite pravo kulinarično turško potovanje v restavraciji Yildiz Han, kjer izbirate med 3 ali pa 5-hodnim menijem.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Miza za dva« prejmete 3-hodni meni. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu »Ekstravagantna večerja« prejmete 5-hodni meni in aperitiv. Ponudba velja za 2 osebi.

 

Dodatna navodila:

  • V restavraciji predhodno opozorite na morebitne alergije.
  • Pred obiskom preverite jedilnik v primeru veganstva ali vegetarijanstva.
  • Ponudbo je potrebno rezervirati vsaj 1 dan prej.
  • Rezervacija je možna preko telefona ali emaila.
invalidi
klima
parkirišče
psi-dobrodosli
restavracija
romantični dogodek
skupine
terasa
3 hodni meni
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 1 dan prej po telefonu ali emailu

39,80

5 hodni meni + aperitiv
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 1 dan prej po telefonu ali emailu

79,80

Prijava
Open popup