Za naročila do 12. ure, dostava: naslednji delovni dan. V času povečane obremenitve dostavne službe do 3 delovne dni.
PETROL AKCIJA
Podari nepozabno doživetje!
Premium partner

Vinska klet Zlati Grič, Slovenske Konjice

Preizkusite vrhunska vina in zakladnico doživetij

Posestvo Zlati Grič se nahaja v Slovenskih Konjicah. Klet predstavlja tehnološko in arhitekturno bogastvo enega najmodernejših tovrstnih vinskih objektov. Med belimi sortami kraljujeta renski in laški rizling, med rdečimi pa modra frankinja. Privoščite si prenočitev v čudoviti okolici, ogled vinske kleti in degustacijo s kulinarično ponudbo ter igro golfa na igrišču, ki poteka med vinogradi. Zlati Grič je prava zakladnica doživetij.
Škalce 80, 3210 Slovenske Konjice
03 758 03 76, 051 668 502
Več o ponudbi

Vinogradniški dvorec Zlati Grič je kulturni spomenik, ki je bil v preteklosti last Konjiških gospodov. Je bogatejši tip plemiškega vinskega hrama, postavljen na dominantni prostorski lokaciji. Posestvo Zlati Grič se nahaja v Slovenskih Konjicah na prvih obronkih Zreškega Pohorja in obsega 75 hektarjev vinogradov, kjer s čudovito vinogradniško veduto ohranjajo 800-letno tradicijo pridelave grozdja in sooblikujejo edinstvenost krajine nad mestom cvetja in vina. Med belimi sortami kraljujeta renski in laški rizling, med rdečimi pa modra frankinja. V neposredni bližini vinske kleti, igrišča za golf in Gostilne Grič, so uredili apartmajsko hišo s tremi čudovitimi apartmaji – Vinogradniški dvorec. Tukaj se harmonično usklajujeta narava in mir. Prečudoviti pogledi na vinograde z ene strani ter na golf igrišče z druge strani so balzam za oči, ki vas očarajo v vseh letnih časih.

V naši ponudbi si lahko privoščite ogled vinske kleti z degustacijo dveh vin s krožnikom pršuta in sira.

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Raziskovanje okusov« prejmete degustacijo dveh vin s krožnikom pršuta in sira. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu »Mal za pod zob« prejmete degustacijo dveh vin s krožnikom pršuta in sira. Ponudba velja za 2 osebi.

 

Dodatna navodila

• Za degustacijo vin je potrebna polnoletnost.
• Ponudbo je potrebno rezervirati 7 dni prej.

golf
panorama
restavracija
skupine
vinska karta
vinska klet
Degustacija dveh vin + krožnik pršuta in sira
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 7 dni prej

24,80

Degustacija dveh vin + krožnik pršuta in sira
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 7 dni prej

24,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo