Mobile menu
Naročila oddana do 12 ure med delavniki bodo odposlana še isti dan!
NAGRADNA IGRA
Si, kar doživiš!

Spoznavanje zelišč na kmetiji Perk

Turistična kmetija nad Logarsko dolino

Turistično kmetijo Perk boste našli visoko nad Logarsko dolino, kjer ne bo manjkalo svežega zraka, miru in neokrnjene narave. Gostom postrežejo z odličnimi lokalnimi dobrotami, ki ugodijo še tako zahtevnim željam. Ob degustiranju domačih čajev boste spoznali družinsko tradicijo in domača zelišča. Lega kmetije je nadvse odlično izhodišče za pohodništvo in spoznavanje Logarske doline.
EKO pridelane sestavine
lepa narava
panorama
parkirišče
pohodi
restavracija
romantični dogodek
wi-fi
Logarska dolina 23, 3335 Solčava
031604691
Več o ponudbi

Turistična kmetija Perk je ponos sedemčlanske družine, ki jo boste našli visoko nad Logarsko dolino. Na kmetiji vas bo prebudilo ptičje petje in vsak dan znova očaral prečudovit pogled na okoliške vršace.

Perkovi že leta sledijo načelom ekološkega kmetovanja, katerega sadove nadvse domiselno vpenjajo tudi v svojo kulinarično ponudbo. Gostom postrežejo z odličnimi lokalnimi dobrotami: savinjskim želodcem, solčavskim sirnekom, žlinkrofi, poticami, različnimi vrstami kruhov, če omenimo samo najznačilnejše. Perkovi so poznani po nadvse okusnih mlečnih izdelkih, če pa radi odkrivate svežine okusov, pa morate degustirati doma narejene sokove in čaje, ki so pripravljeni iz doma narejenih zelišč.

V našem paketu lahko prejmete predstavitev zelišč z nasveti za uporabo ter degustacijo čajev. Prepustite se svežemu zraku in sproščujočim vonjavam.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Raziskovanje okusov« prejmete predstavitev zelišč in nasvete za njihovo uporabo ter degustacijo čajev. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Mal za pod zob« prejmete predstavitev zelišč in nasvete za njihovo uporabo ter degustacijo čajev. Ponudba velja za 1 osebo.

 

Dodatna navodila:

  • Rezervacija je obvezna.
  • Rezervacijo lahko opravite preko telefona ali emaila.

 

 

Ponudba prisotna na produktih:
Predstavitev zelišč in nasveti za njihovo uporabo + degustacija čajev
Velja za 1 osebo
Potrebna predhodna rezervacija

29,99

Predstavitev zelišč in nasveti za njihovo uporabo + degustacija čajev
Velja za 1 osebo
Potrebna predhodna rezervacija

29,99

PRIJAVA
Odpri sporočilo