Vsa naročena darila do 11:30h bodo odposlana še isti delovni dan!
Podari nepozabno doživetje!

La Piñata

Raziskovanje mehiških okusov v domačem Kamniku

V restavraciji La Piñata vas čakajo odlična mehiška hrana, domač ambient in prijazna postrežba. Razvajajte se s tradicionalnimi mehiškimi specialitetami, dodatki in pijačami. Privoščite si tacos, burrito ali quesadillo, pikantni chili con carne ali fajitas. Restavracija se ponaša s čudovitim letnim vrtom, najmlajši pa se lahko zabavajo v otroškem kotičku. Popolno za hiter skok v vročo Mehiko!
Maistrova 11, 1241 Kamnik
031 856 372
Več o ponudbi

V stari meščanski hiši v mestnem jedru Kamnika se nahaja restavraciji La Piñata, ki pod svojo streho skriva tudi kavarno in prodajno galerijo. Prostori so lepi in domačni, urejeni v duhu preteklosti, ki so jo obudili z veliko elementi starega pohištva in dekoracije. S tem so želeli obiskovalcem pričarati občutek domačnosti in prijetnega počutja. V restavraciji pripravljajo jedi mehiške kuhinje. V kavarni se lahko posladkate s slastnimi domačimi sladicami, kot so klasične in presne torte, pite in zavitki, privoščite pa si lahko tudi skodelico najboljše kave v mestu ali kakšnega iz njihove bogate ponudbe čajev, koktajlov, buteljčnih vin in sveže stisnjenih sokov. Sprostite se lahko ob branju časopisov, najmlajši bodo uživali v posebej za njih namenjenem kotičku, v vseh prostorih pa je na voljo tudi brezžični internet.

Gostilna se ponaša s čudovitim letnim vrtom, pri njih pa so dobrodošli tudi vaši štirinožni prijatelji. Njihove prostore je mogoče najeti za različne pogostitve, poslovne sestanke in druga srečanja za zaključene družbe. V njihovi prodajni galeriji, ki sodeluje z več kot 100 umetniki, rokodelci in različnimi ustvarjalci iz cele Slovenije, pa boste našli izdelke slovenske domače in umetnostne obrti, ki izražajo drugačnost, ustvarjalnost in izvirnost in tako predstavljajo popolna darila. V galeriji organizirajo tudi razne likovne in rokodelske razstave ter delavnice.

V naši ponudbi lahko izbirate med 3-hodnim ali 5-hodnim menijem s pijačo.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Miza za dva« prejmete 3-hodni meni in pijačo dobrodošlice. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu »Dobra miza« prejmete 4-hodni meni in 0,5 l odprtega vina ali 0,5 l pomarančnega ali jabolčnega soka. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu »Ekstravagantna večerja« prejmete 5-hodni meni s pijačo dobrodošlice in 0,5 l odprtega vina ali 0,5 l pomarančnega ali jabolčnega soka. Ponudba velja za 2 osebi.

 

Dodatna navodila:

  • V gostilni predhodno opozorite na morebitne alergije.
  • Pred obiskom preverite jedilnik v primeru veganstva ali vegetarijanstva.
  • Potrebna je rezervacija 2 dni vnaprej.
  • Rezervacijo lahko opravite preko telefona.

 

klima
otroska-igrala-zunanja
parkirišče
restavracija
sejna soba
terasa
vinska karta
wi-fi
3-hodni meni + pijača dobrodošlice
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu

39,80

4-hodni meni + 0,5 l odprtega vina ali 0,5 l juica ali jabolčnega soka
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu

59,80

5-hodni meni + pijača dobrodošlice + 0,5 l odprtega vina ali 0,5 l juica ali jabolčnega soka
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu

79,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo