Za naročila do 12. ure, dostava: naslednji delovni dan. V času povečane obremenitve dostavne službe do 3 delovne dni.
PETROL AKCIJA
Podari nepozabno doživetje!
Excellence partner

Grad Kromberk, Nova Gorica

Kjer se boste počutili resnično kraljevsko

Okusite grajsko razvajanje v restavraciji Grad Kromberk. Kreativnost v kuhinji sloni na priznanih kuharskih tehnikah in uporabi zelišč z domačega vrta. Ponujajo jedi iz različnih regij. Tu najdete primorske salame, pršut in joto, ribji carpaccio ter domač lososov pršut. Iz celinske Slovenije pa žlikrofe, bučne njoke z makom in dimljeno gosko. Mnoge zamika izbor zelenjavnih krožnikov – jurčki v solati, domače testenine z zelenjavno omako in druge specialitete.
Grajska cesta 1, 5000 Nova Gorica
05 302 71 60
Več o ponudbi

Podoživite svoje sanje in okusite grajsko razvajanje v restavraciji Grad Kromberk. V zimskem času boste s prijatelji ali partnerjem uživali v grajskih zidovih in soju sveč, poleti pa vas bo prijazno osebje popeljalo na grajski vrt, kjer boste prepustili svoje čute rujni kapljici, dobri hrani in pogledu na okoliško naravo.

Kreativnost v kuhinji sloni na preverjenih kuharskih tehnikah in radodarni uporabi zelišč z domačega vrta. Z gostom vedno poskusijo vzpostaviti dialog in razumeti njegove želje. Nekateri želijo primorske okuse, kot so domače salame, na roke rezan pršut, jota ali fižolova mineštra, zeliščna frtalja, pečenka, drugi si želijo sprehoditi po jedeh celinske Slovenije, kot so meso iz tünke, žlikrofi, bučni njoki z makom, dimljeno gosko, tretji se veselijo divjačinskih omak in ragujev, četrti pa prisegajo na morsko hrano, na primer ribji carpaccio, ostrige, škampe, lososov „pršut“ lastne izdelave, brancin in orade. Poleg omenjene ponudbe imajo tudi pester izbor zelenjavnih krožnikov, kot so jurčki v solati, domače testenine z zelenjavno omako ali sirove tortice z zelenjavnimi raguji, skutini žličniki in mnoge druge dobrote. Njihova sezonska specialiteta so surovi divji beluši v parmezanovi kremi. Rek “Ljubezen gre skozi želodec” je še kako resničen, zato je Grad Kromberk kot nalašč za romantična kulinarična doživetja.

V naši ponudbi lahko s 5-hodnim degustacijskim menijem uživate ob zgoraj omenjenih specialitetah v restavraciji Gradu Kromberk.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Ekstravagantna večerja« prejmete 5-hodni degustacijski meni z aperitivom. Ponudba velja za 2 osebi.

 

Dodatna navodila:

  • V restavraciji predhodno opozorite na morebitne alergije.
  • Pred obiskom preverite jedilnik v primeru veganstva ali vegetarijanstva.
  • Ponudbo je potrebno rezervirati 1 dan prej.
  • Rezervacijo lahko opravite preko telefona.
animacija
lepa narava
panorama
parkirišče
restavracija
skupine
terasa
wi-fi
5-hodni degustacijski meni + aperitiv
Velja za 2 osebi
Potrebna je rezervacija 1 dan po telefonu

79,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo